Predsjednika VPSCG poručio

Bajić: Ocjene Janovića neprihvatljive, neutemeljene i uvredljive

Predsjednika VPSCG Dejana Bajića reagovao je na komentar ministra sporta i mladih Nikole Janovića na jučerašnjoj konferenciji za medije.
Objavljeno: 10. 10. 2019 - 17:42 Promjenite veličinu teksta: A A A

Janović je izjavio da “teško da postoji inertniji i pasivniji savez od Vaterpolo saveza”, te da je potrebno da se vaterpolo funkcioneri “malo i umiješaju u svoj posao”.

"U vezi sa komentarom ministra sporta i mladih o radu Vaterpolo i plivačkog saveza Crne Gore, koji je izrekao na svojoj konferenciji za medije povodom sprovođenja Zakona o sportu, želim samo da saopštim da njegove ocjene o aktivnostima i ulozi Saveza, Upravnog odbora i ostalih organa i tijela Saveza u potpunosti odbacujem kao neprihvatljive, neutemeljene pa čak i uvredljive.

Svaku dalju polemiku nemam namjeru da vodim preko medija jer smatram da takva komunikacija nije primjerena odnosima između resornog ministarstva i Saveza, a nadam se da će biti prilike da razjasnimo stvarnu pozadinu ovakvog njegovog istupa", stoji u saopštenju predsjednika Bajića.

Komentari: 4

NICK

10. 10. 2019 - 18:24

POSTOVANI PREDSJEDNIOCE SAVEZA,SRAMOTNO JE DA VAM GENERACIJA MLADICA KOJA JE VICESAMPION EVROPE NEMA NI TRENERA NI BAZEN..TO JE SLIKA VASEG RADA I TO SU REZULTATI VASEWG SAVEZA.
Lud zbunjenog

10. 10. 2019 - 23:48

E pametnjakoviću, pa to je posao za ministra Janovića i državu a ne za VSCG koji krpi kraj sa krajem jer male pare upravo dobija od dotičnog ministra i države.
Svima je jasno osim Bajicu

10. 10. 2019 - 19:10

Bajicu, koliko Vam ja želim dobro, a svakako Vaterpolo i.... Savezu želim najbolje, najkasnije ujutro podnesite ostavku.
Objektivni

10. 10. 2019 - 19:24

Hoce brata za selektora. Ako nije to , onda ne znam sta je !
Novi komentar