Sajam "Najbolje iz Crne Gore" naredne sedmice

Sajam "Najbolje iz Crne Gore", koji se održava šesti put, počeće sljedećeg petka u šoping molu Delta City.
Objavljeno: 11. 10. 2019 - 19:10 Promjenite veličinu teksta: A A A

Na tradicionalnoj poljoprivrednoj manifestaciji, koja će trajati tri dana, učestvovaće proizvođači vina, maslina i maslinovog ulje, meda, pršuta, voća i povrća, ljekovitog bilja i organskih proizvoda.

“Svi koji dođu na sajam imaće priliku da vide šta to nudi štand Glavnog grada, ali i gradske opštine Golubovci, kao i Danilovgrada, Cetinja, Bara, Herceg Novog, Kotora, Budve, Mojkovca, Bijelog Polja, Žabljaka i Šavnika”, navodi se u saopštenju organizatora.

Sajam je, s obzirom da okuplja proizvođače iz svih krajeva Crne Gore na jednom mjestu, idealna prilika da izlagači u međusobnoj komunikaciji ukažu na probleme sa kojima se susreću u proizvodnji i distribuciji proizvoda.

“Cilj sajma je da što više utičemo na svijest potrošača da kupuju domaće proizvode, te da crnogorski prehrambeni proizvodi postanu prepoznatljivi i rado viđeni u svakoj potrošačkoj korpi”, navodi se u saopštenju.

Sajam Najbolje iz Crne Gore posjeti oko 20 hiljada posjetilaca.

Komentari: 1

Primorije 1

15. 10. 2019 - 08:39

U ovoj PODGORIČKOJ (MEKI)DELTA CYTI , JOS SAMO DA OTVORE ZOOLOŠKI VRT ILI IZLOŽBU KRAVA MUZARA, DAL IMA UOPŠTE BILO KOJE DRUGO MJESTO U TOJ PODGORICI OSIM TE DELTE ,, TAMO SE SVI KRSTE , I KUNU KAO U NEKU SVETINJU ,,
Novi komentar