DF: Zabrana ulaska Terziću novi antisrpski potez režima

Današnja zabrana ulaska u Crnu Goru predsjedniku FK Crvena Zvezda Zvezdanu Terziću klasična je provokacija i još jedan nedvosmislen antisrpski potez režima u Podgorici, ocijenili su iz Demokratskog fronta.
Objavljeno: 11. 10. 2019 - 21:58 Promjenite veličinu teksta: A A A

"Samo dva dana ranije, albanski ekstremisti iz južne srpske pokrajine spriječili su Crvenu zvezdu da odigra utakmicu sa Trepčom. Nema sumnje da su ova dva događaja snažno povezana, da se radi o smišljenoj akciji, da su motivi i jednih i drugih isti", navodi se u saopštenju DF-a.

Oni ocjenjuju da se mržnja prema srpskom narodu nalazi u temeljima i jedne i druge politike, a crnogorski režim, kako su kazali, se pravi većim Albancima od samih Albanaca.

"Ovakvim prljavim potezima vlast u Podgorici želi i da se dodvori Aljbinu Kurtiju i da mu pošalje poruku da će i njemu služiti kao što su služili Tačiju i Haradinaju", kazali su iz DF-a.

Jasno je, kažu, da se ovim želi izazvati animozitet prema Crvenoj zvezdi i Partizanu, za koje, kako su kazali, navija osamdeset odsto Crne Gore.

"Takav režim, prepun kompleksa, pokušava silom i falsifikatima da izgradi nekakav crnogorski državni identitet, i to radi na mržnji prema svemu srpskom, od crkve, jezika, srpskih političara u Crnoj Gori do sportskih klubova, književnika, istoričara", navodi se u saopštenju.

Ovoj zemlji je, ističu, pod hitno potrebna patriotska vlast koja će zaustaviti njeno ponižavanje.

"A posebno naum marionetske vlasti da našim protivnicima preda djelove teritorije, od Čakora do Prevlake", zaključuje se u saopštenju DF-a.

Komentari: 17

Kmeeeeee, kmeee, kmeeee!

11. 10. 2019 - 22:36

Ne moram da citam clanak jer vec znam da ce da kmece, cmzidre I kukaju kako su Srbi I srBstvo ugrozeni!
#

11. 10. 2019 - 23:05

Je li ovo Pipun iz kuće saopštenje poslao?
Boris

11. 10. 2019 - 23:21

Nema sumnje da je i ova zabrana ulaska prvenstveno i čisto politička poruka. Vlast uporno želi održati kontinuitet, širenja antisrpskog raspoloženja. Pa kad nema akademika da se njima zabranjuje ulazak ili sveštenika da se protjeruju, dobro je zabraniti ulazak i direktoru jednog fudbalskog tima. Sve po onoj-bolje išta nego ništa.
DanaS

11. 10. 2019 - 23:38

Borise, nikad niko postenu covjeku nije dao zabranu. Treba imati kap obraza i ne pljuvati na svoju zemlju. Da je srece, kao sto nije - zastupao bi interese svoje roditeljske domovine. Ali...dako posrbicama sine koja pametna da makat ucute kad vec ne mogu da se postide.
Следећи је Паспаљ?

11. 10. 2019 - 23:55

Да вам хоће Србија свима Дукљанима забранит улазак па шпартајте по Приштини и Тирани до миле воље.
Goran

12. 10. 2019 - 08:03

Nista strasno ne bi bilo, samo bih volio da se omrenemo zapadu ,a ne Albaniji,ideja ti nije loša.,zatvoriti granice prema istoku i nekulturi.
Grbalj

12. 10. 2019 - 08:41

Ima i drugih ljepših evropskih gradova, Beorad je bio aktuelan kad nismo imali fakultete u CG, jer je upravo Srbija krojila politiku kraljevine Jugoslavije a kasnije i SFRJ. Danas je malo drugačija situacija Crnogorci neđe drugo špartaju a sve će nas manje biti u Beogradu zbog smiješne politike koju vodi Srbija, na žalost...
Gost

12. 10. 2019 - 11:05

Ti po onoj staroj - ja lopov mora da su svi ostali lopovi. Decenijama ste se u Srbiji predstavljali kao Crnogorci da vas nebi neko, ne daj Boze, pobrkao sa Srbijancima koje ste tada i sada smatrali nizim od sebe, Srbe sa manjkom morala itd. Sada smatrate da to isto rade oni koji su se i prije i sada izjasnjavali kao Crnogorci jednom kad podju u Srbiju. Ne idemo bas svi tamo, nije navalica a nestecnici koji se lijece po bolnicama u Srbiji za te usluge placu tako da ne sjekiraj se. Ne Paspalju nego svakome ko ima kriminalne namjere prema CG DOZIVOTNO zabraniti ulazak. To rade i nama susjedne drzave i to je ok. Ne boj se Borise bice jos kandidata sa ovakvim dobrim namjerama.
Vjerni CPC i CG

12. 10. 2019 - 00:18

Spasi nas, Boze, od izdajnika Crne Gore! Koliko je istorije crnogorske veca su nam muka bili izdajnici od neprijatelja koji su nas harali. S neprijateljem znas kako ces, a s izdajnikom roda svoga MUKA VELJA - NI BACITI, NI OSTAVITI! Pometine i strnjine o koje se vazda oklizavalo posteno celjade jer od zastidja nije moglo ni nazaf ni naprijed. Eto tako. No, znali smo nekad KAKO MORAMO TAMO S NJIMA, A NIKAD ZA NJIMA!
Čudne koicidencije

12. 10. 2019 - 00:22

Teško je neprimijetiti "čudnu podudarnost" koja poslednjih godina postoji, kada je u pitanju odnos prema Srbiji i Srbima od strane Crne Gore i "nezavisnog Kosova". Od krupnijih antisrpskih stavova u medjunarodnim organizacijama, Napadi na SPC i njenu imovinu, falsifikovanje istorije, čak i one "najskorije", do ovih najsitnijih, da se zabranjuje ulazak onim Srbima koji po njima nijesu "dobri". Poslednji, sitniji primjer je i ova zabrana.
Никшић

12. 10. 2019 - 01:26

Ајде не блејите, колико је антисрпски макар је толико и антицрногорски. Овај клијент заборављен од правосуђа већи дио свога живота се хвалио да је Црногорац, а по свему судећи је највише криминалац. Ја га не признајем за Србина, а мислим да је моје разумијевање Српства важније.
Ćalasan

12. 10. 2019 - 10:08

Po "PRAVILU" tzv. velikosrpskog hibridnog rata, ako je kriminalac onda mora biti Crnogorac. A kad je "Mi smo svet" onda je Srbin?
Никшић

12. 10. 2019 - 13:28

Ћаласане, с тобом је ствар неизвјеснија, за Терзића се зна да је пола-пола, а ти нећеш да будеш оно што јеси, а хоћеш да будеш оно што ниси. Ако је српски "хибеидни", монтенегрински рат је ГМО, а ти си одличан примјерак који то доказује.
pop

12. 10. 2019 - 02:00

Kako to vi da branite kriminalce a usta su vam puna poštenja.Pa cijela Srbija zna o Terziću kao čovjeku sumnjivih radnji.
timestar

12. 10. 2019 - 07:34

Neka proba otići na Kosovo !
daki

12. 10. 2019 - 08:27

Kriminalci brane kriminalca,a onoo sto nikome do sada nije jasno,kako to da ga jos niko nije uhapsio, a znaju sta radi i kave su mu veze sa podzemljem,kome i pripada !!!
Grbalj

12. 10. 2019 - 08:37

Kome vi da kažete, odlično ste prošli samo kućni pritvor a trebali su vas poslat u Spuž da vas prangijaju svaki dan. Ne budite smiješni više, niko vam ne vjeruje, raspadate se...
Novi komentar