Potpisan ugovor

Novi kompleks na Zlatici za specijalnu policiju: Projekat vrijedan sedam miliona eura

Kako bi unaprijedila uslove smještaja i rada pripadnika Sektora specijalne policije, Vlada Crne Gore će iz Kapitalnog budžeta investirati sedam miliona eura, saopšteno je iz Vlade.
Objavljeno: 12. 10. 2019 - 10:10 Promjenite veličinu teksta: A A A

Kako su naveli, ugovor o realizaciji ovog projekta potpisali su Uprava javnih radova i podgorička kompanija “Čelebić”, kojoj je posao povjeren kroz postupak javnih nabavki.

"O potrebi ulaganja u policiju, nedavno je govorio i predsjednik Vlade Crne Gore Duško Marković. Na Kolegijumu Uprave policije, povodom Dana unutrašnjih poslova, premijer Marković je rekao da je Vlada veoma svjesna da samo kadrovski i tehnološki osposobljene bezbjednosne službe mogu adekvatno odgovoriti tim izazovima. Dodao je i da Vlada neće štedjeti niti zakidati na stvaranju najboljih mogućih uslova za funkcionisanje policije, već naprotiv", piše u saopštenju.

specijalna-policija2

Projektom je, kako su saopštili iz Vlade,  predviđeno rušenje postojećih starih objekata koji se nalaze u podgoričkom naselju Zlatica i izgradnja novog kompleksa za potrebe pripadnika Sektora specijalne policije, koji će, kako je navedeno, u njemu imati sve neophodne uslove za boravak i rad.

Između ostalog, planirani su administrativni centar, smještajni i sportski objekti, garaža i drugi sadržaji.

 

Komentari: 0

Novi komentar