DF: Režim radi za strane interese

Ono što je ministar odbrane Predrag Bošković saopštio u emisiji "Živa istina" predstavlja priznanje da režim radi po instrukcijama i za strane interese, navodi se u reagovanju DF-a.
Objavljeno: 12. 10. 2019 - 15:24 Promjenite veličinu teksta: A A A

Bošković je "Živoj istini" kazao da bezbjednosne institucije treba da prate hibridne agresore i znaju koji su njihovi potezi i na koji način pokušavaju da destabilizuju Crnu Goru.

Poslanik DF-a Jovan Vučurović kaže da samo nova vlast, isključivo patriotska i odgovorna, sa kičmom i stavom, može podići ugled Crne Gore.

“Kako se nikada više ne bi desilo da je vode oni koji su prepoznati po izdaji, kriminalu i korupciji. A Boškovića ovaj narod ionako samo pamti i prepoznaje po sramoti - da je zabranio rodbini poginulih u NATO agresiji da oda poštu svojim najbližima u kasarnama VCG”, poručuje Vučurović.

On kaže i da Bošković "fantazijama o hibridnom ratu ispunjava domaći zadatak, koji mu je propisala ambasada”.

Vučurović navodi i da je vlast Sinjajevinu predala NATO-u, te da Boškoviću, kako dodaje, smetaju svi od ekoloških organizacija do DF-a.

"Ono što priča Bošković je poznati scenario ispisan u pojedinim centrima moći koji ga kontrolišu, i ovaj poslušnik je samo saopštio ono što se traži od njega", navodi Vučurović i dodaje da crnogorski režim ispunjava naloge tih centara.

Komentari: 10

rade

12. 10. 2019 - 15:44

hahahahahahaha, ovi su potpuna komedija,ne treba ih ozbiljno ni shvatiti.Milo ce vladati vjecno jer iza njega stvarno nema nikoga,ovo su komedijasi-kao da ih on placa da ovo rade????!!!
Repias

12. 10. 2019 - 15:50

Bošković zaista priča o teorijama zavjere i ne znam ko može povjerovati u te priče
"Trojanci" i fašisti

12. 10. 2019 - 16:06

Vučurović kaza: "da samo nova vlast, isključivo patriotska i odgovorna, sa kičmom i stavom, može podići ugled Crne Gore".Najveći izdajnici i fašističke sluge kroz istoriju, a sada trojanski konji sisjedne države, govori o patriotizmu i ugledu Crne Gore. Pa oni su jedini protivnici ne samo ugleda no i suvereniteta Crne Gore, a za pare iz inostranstva.
Momo Mitraljez

12. 10. 2019 - 16:19

Ovaj da se ičeg stidi u najmanju ruku bi se preselio u Prizren. Običan fašista.
Žuga

12. 10. 2019 - 16:26

Sta čini Jole majko sveta . Hahahahahaha....Groteskno . Što je Crna Gora jača i zasticenija to cetnici vise lude. Neka je tako. Neka ih. Bolje da se oni " zivi jedu " negi mi normalni.
Peśo

12. 10. 2019 - 16:30

Ha,ha,a,a. Šta su naši, a šta strani interesi, pitanje je sad? Patriote i izdajnici.. Volimo Rusiju, a bježimo na zapad... Koga lažemo, pitanje je sad.?
Bodin

12. 10. 2019 - 16:38

Koji je ovo bezobrazluk!Ruski placenici da nesto kazu za dps.
Kod "Boba"

12. 10. 2019 - 16:43

Zamislite ovu pojavu koja se slaže da CG postane ravnopravna 27 ili 28 oblast u Saveznoj republici Srbija i CG... ili koja blagonaklono prihvata rusku inicijativi da Bar postane luka Ruske mornarice nešto u stilu srpskoga Niša i "Humanitarnog Centra"?! Zamislite ovu pojavu i njegov bašobozuk što su u stanju učinjet sa svojim društvom za šaku dinara i sinekure od Karađorđevića prateći gibaničarski iz '45 i "omladinski" zavjet iz '18... i još izlazi u javnost i hvali se svojim kvislingštvom...? Kakvi tipovi?!
Ludilo od kameleona

12. 10. 2019 - 16:57

Hahahahahahaha. Ovizi da nekome kažu; Režim radi za strane interese. Hahahahahaha Za koga vi radite i koliki vam je prihod od BG i Moskve? Umjesto da ste u Spuž laprdate i obmanjujete narod .
Rašo

12. 10. 2019 - 17:02

A za čije interese vi radite, da vas pitam, mada znam , za Srbske. Prema tome pokrijte se ušima i ćutite.
Novi komentar