Igra "plavih" u odnosu na protekli period se mora unaprijediti

SUBOTIĆ pred ZVEZDU: Što je bilo u prošlosti bilo je, moramo biti psihološki jači!

Budućnost Voli sjutra od 20 sati igra derbi drugog kola ABA lige, protiv Crvene zvezde, u dvorani "Aleksandar Nikolić".
Objavljeno: 12. 10. 2019 - 17:56 Promjenite veličinu teksta: A A A

Trener tima iz Njegošvog parka, Slobodan Subotić, ističe da se igra "plavih" u odnosu na protekli period mora unaprijediti .

- Moramo da unaprjeđujemo našu igru, da one stvari koje su nam se dešavale protiv Trenta popravljamo. Prva prilika je Beograd. Idemo neopterećeni, što je bilo u prošlosti bilo je, sad je nova sezona i moramo ići dalje. Radili smo na planu mentalne pripreme posljednjih dana, pogotovo s igračima koji nijesu mnogo igrali u prethodnim mečevima. Moramo biti psihološki jači. Neko igra više, neko manje, to je sve relativno. Onima koji su manje igrali treba se pružiti šansa, a one koji su igrali dosta ne smijemo "ubijati" i premoriti jer prvenstvo je tek počelo - kazao je Subotić.

martin

Foto: KK Budućnost VOLI

Centar podgoričkog kluba, Hasan Martin, poručuje pred derbi ABA lige da nema straha niti sumnje u kvalitet Budućnosti Voli.

- Nijesmo favoriti u ovom meču, to nije tajna, ali ja idem tamo da pobijedim, ekipa ide tamo da pobijedi. Zvezda je izuzetan tim. Takav duel nas čini uzbuđenim i motivisanim, da pružimo sve od nas. Znamo što je na nama, i koliko možemo, koliko dobro. Nema straha, niti sumnje u naš kvalitet. Idemo da pokušamo da trijumfujemo - poentirao je Martin.

 

Komentari: 2

Ljubitelj tutuša

12. 10. 2019 - 18:25

Ajmo Plavi!
Delija Pg

12. 10. 2019 - 19:10

Navijaću za Crvenu Zvezda čak i na onome svijetu.
Novi komentar