Poslanik DPS-a ocijenio

NIKOLIĆ: Odluka DF-a nije dobra za politički dijalog

Odluka Demokratskog fronta da napusti Odbor za sveobuhvatnu izbornu reformu, nije dobra za ukupan dijalog na crnogorskoj političkoj sceni - ocijenio je Miloš Nikolić, poslanik DPS-a.
Objavljeno: 13. 10. 2019 - 06:30 Promjenite veličinu teksta: A A A

On je rekao da je odluka DF-a stvar njihovih unutrašnjih partijskih procjena i dogovora.

- Ipak vjerujem da ovakav korak nije dobar za ukupan dijalog na crnogorskoj političkoj sceni, a posebno kada je u pitanju dijalog o izbornom zakonodavstvu - rekao je Nikolić agenciji Mina.

Prema njegovim riječima rad samog Odbora bio bi dodatno bolji ukoliko bi u njemu učestvovali svi politički činioci, pa i DF.

- Vjerujem da će i trenutni sastav uraditi dobar posao i dodatno unaprijediti izborno zakonodavstvo. Čini mi se da je i ova procjena DF-a, između ostalog, bazirana na unutaropozicionoj kalkulaciji koja se tiče pojedinačnih rejtinga, što vodi opoziciju iz jednog u drugi izborni poraz - naveo je Nikolić.

Rekao je da se, kao dominantan faktor na političkoj sceni DPS ne raduje se takvoj situaciji.

- Već se nadamo konstruktivnijem i većem doprinosu od opozicionih političkih subjekata - dodao je Nikolić.

Komentari: 7

Kleopatra

13. 10. 2019 - 13:24

Ovi iz opozicije oce da pobijede na izborima, ali ne i da rade i da zasluze podrsku gradjana. Ocigledno oce da im sve sa nema pada, pa i izborna pobjeda
JunaK

13. 10. 2019 - 13:26

Pa ce posle opet Dps da krive sto gube na izborima konstantno
protestant

13. 10. 2019 - 13:28

A ovi Becicevi crvenokravatasi bi za Df-om posli da se nijesu priklonili Dps-u
Sara

13. 10. 2019 - 13:28

A kad su oni imali neku ispravnu odluku molim te??
Miško

13. 10. 2019 - 14:11

Ja se i dalje pitam sto ce nam ovi iz Df-a, kad svi znamo da rade protiv ove drzave i da bi sve uradili da sprijece njen napredak.
Za Midhada

13. 10. 2019 - 15:39

https://www.youtube.com/watch?v=_b-b-t5Fr_A
PREKASNO JE!

13. 10. 2019 - 20:49

Premalo je vremena ostalo do izbora. DPS je naročito odugovlačio, upravo računajući da prevesla opoziciju kao prošlih izbora. Neodgovorno je od ostatka opozicije nastaviti bilo kakve razgovore o izborima, bilo kakve dok se ne formira tehnička vlada i datum izbora ne pomjeri minimum dvije godine. Nastavak razgovora je političko ubistvo ostatka opozicije. Valjda će to shvatiti. Posebno je bitno ne nasijedati na pritiske raznih EU posjetilaca, jer je valjda jasno, da EU stoji iza kradje svih dosadašnjih izbora. To postalo jasno zadnjih desetak godina. DPS je samo izvršilac njihovih naloga.
Novi komentar