Alpinista i profesor fizičke kulture

Nikšićanin "protrčao" kroz kanjon Nevidio (VIDEO)

Nikšićanin Marko Blečić, 15. septembra ove godine odlučio se na nesvakidašnji potez. 
Objavljeno: 13. 10. 2019 - 17:23 Promjenite veličinu teksta: A A A

Pošto je morao da prođe sam kroz Nevidio, kuda inače tokom sezone veoma često vodi turiste, on je riješio da se kroz jedan od najneprohodnijih kanjona oproba u brzini.

Dionicu, koja se inače prolazi tek za nekoliko sati, Marko je prešao za svega 39 minuta i tako nametnuo mnogim avanturistima i zaljubljenicima u ekstremne sportive novi domaći zadatak.

“Taj dan nisam imao gostiju, a prethodnog dana je ostao foto aparat u kanjonu, pa sam po njega išao sam i odlučio sam da prođem kroz kanjon što brže. Do sada nije niko išao na brzinu i nije mjerio vrijeme, pa ne bih volio da ovo sad postane povod za "trčanje" kroz kanjon”, kazao je za Onogošt Marko Blečić, profesor fizičke kulture, koji je bio član i prve crnogorske ekspedicije koja se popela na najveći vrh svijeta, Mont Everest.

Pogledajte kako je to izgledalo:

 

 

Komentari: 4

ProMonte

13. 10. 2019 - 21:57

Oh man! This is unreal. Unbelievable! This canyon is SCARIEST BEAUTY I've ever seen. If I did it, I would call it the most exciting and scariest experience of my lifetime. Marko deserves HUGE REWARD for doing this. For promoting "WILD BEAUTY " like no one else before. CONGRATULATIONS, Marko.
ПЛУЖИНЕ

13. 10. 2019 - 23:02

У здрављу и весељу, наш добри Марко, да си нам жив и здтав,
ПЛУЖИНЕ

14. 10. 2019 - 03:24

Зашто цензуришете када напишем да је Марко понос Српства, је ли то Српство изгнана ријеч из ове псеудодемократске државе? Нема ту ништа неистинито - Блечићи су једна од најугледнијих српских фамилија из Пиве.
Dumelja

14. 10. 2019 - 00:41

Ovo je najbolji brend za Crniu Goru.Ovaj snimak treba da vidi cijeli svijet i da vidi kakvi su Niksicani ovo ce se Sunji svidjeti.Svaka vam cast Marko
Novi komentar