Ministar sporta poručio

Janović: Unapređujemo funkcionisanje Regionalne kancelarije za saradnju mladih

Nikola Janović, ministar sporta i mladih, otvorio je regionalni sastanak predstavnika ministarstava nadležnih za vanjsku i omladinsku politiku država Zapadnog Balkana.
Objavljeno: 14. 10. 2019 - 12:56 Promjenite veličinu teksta: A A A

Sastanak ima za cilj unapređenje pravnog okvira funkcionisanja Regionalne kancelarije za saradnju mladih i lokalnih kancelarija, kao i razmjenu dobrih praksi i iskustava u ovoj oblasti. 

„Drago mi je što je Crna Gora domaćin još jednog regionalnog skupa koji predstavlja priliku za jačanje saradnje i stvaranje bolje sinergije između svih aktera ove regionalne inicijative. Uvjeren sam da ovaj događaj predstavlja odličnu priliku da unaprijedimo pravni okvir funkcionisanja Regionalne kancelarije za saradnju mladih i lokalnih RYCO kancelarija“, istakao je Janović.

Pružanjem političke i operativne podrške Regionalnoj kancelariji za saradnju mladih, kao do sada najvidljivijem rezultatu Berlinskog procesa, Vlada Crne Gore i Ministarstvo sporta i mladih su potvrdili opredijeljenost da kontinuirano rade na stvaranju uslova za što bolju inkluziju i regionalnu povezanost mladih.

Komentari: 0

Novi komentar