Koncert zakazan za 7. decembar

Brajan Feri na otvaranju ski sezone na Jahorini

Jahorina će 7. decembra 2019. godine, povodom otvaranja nove ski sezone 2019/2020, ugostiti Brajana Ferija, zvijezdu svjetskog kalibra.
Objavljeno: 14. 10. 2019 - 13:02 Promjenite veličinu teksta: A A A

– Veliki koncert na Jahorini, svjetska zvezda i olimpijska planina. Jahorina ponovo sija olimpijskim sjajem i bićemo domaćini pop legend, kao što to i dolikuje ovoj planini. Cilj nam je da Jahorinu i ovu zemlju predstavimo u najboljem svijetlu, a najbolji način za to je upravo event marketing. Želimo da prva asocijacija na nas u svijetu bude dobra zabava, odlično skijanje i bogata turistička ponuda, a ne rat i negativna dešavanja koja su nažalost obilježila devedesete godine i od tad stvaraju negativnu i iskrivljenu sliku o BiH. Prva smo planina u regionu koja organizuje koncerte svjetskih razmera i radi promociju na svjetskom nivou. Želimo da svi čuju za Jahorinu i uvjere se u domaćinski pristup i ponudu ski centra koji je rame uz rame sa evropskim ski destinacijama– izjavio je Dejan Ljevnajić, direktor OC Jahorina.

Brajan Feri, britanska pop legenda, kojeg krasi originalna vokalna briljantnost i elegancija koja inspiriše sve generacije, izvešće brojne klasične hitove iz svog solo repertoara i diskografije grupe “Roxy Music”, među kojima su „More than this“, „Let’s Stick Together”, „Slave to Love”, „Don’t Stop The Dance”, “Kiss and Tell”, „Love Is The Drug”, „These Foolish Things”, „Price of Love”, „I Put a Spell on You” i mnoge druge.

Ulaznice su u prodaji od 14. oktobra na stranici kupikartu.ba i u hotelima Termag, Vučko i Lavina na Jahorini.

 

Komentari: 0

Novi komentar