Nakon lanjskog susreta Mila Đukanovića sa Federikom Tomaševićem

Grupa bisnismena iz Južne Amerike, potomaka crnogorskih iseljenika, u posjeti Crnoj Gori

Grupa bisnismena iz Južne Amerike, potomaka crnogorskih iseljenika, boravi u posjeti Crnoj Gori, saopšteno je iz Kabineta Predsjednika Crne Gore.
Objavljeno: 15. 10. 2019 - 09:55 Promjenite veličinu teksta: A A A

"Posjeta je uslijedila nakon prošlogodišnjeg boravka predsjednika Mila Đukanovića Južnoj Americi i susreta sa jednim od najuspješnijih bankara u Argentini, Paragvaju i Urugvaju Federikom Tomaševićem, koji je našeg porijekla.

Nakon radnog ručka sa predsjednikom i niza susreta koje su imali prethodna dva dana sa predstavnicima crnogorskih institucija, članovi delegacije Federiko Tomašević i Ariel Radović će se obratiti medijima u hotelu Podgorica danas u 16:30 sati", navodi se u saopštenju.
 

Komentari: 2

Janica Matova Beograd

15. 10. 2019 - 10:58

Izgleda da je vama važna Dijaspora samo đe možete uzeti lovu ,a nacionalni indetitet po vama se ne jede.U redu je da se prime naši Crnogorci iz Argentine bez obzira na razlog ,ali kžite kada je Đukanović primio Crnogorce iz Srbije koji su izloženi svakoj vrsti segregacije ,gdje svaki dan stižu uvrede na račun nacije i države?Odgovor glasi NIKAD! Poznato je da postoji jedan broj intelektualaca iz Beograda koji se godinama bori za svoj status ne samo bez podrške matice nego poslednji Ambasador je ometao tu borbu da bi se dodvorio srpskim nacionalistima.
Kuronja

15. 10. 2019 - 19:20

Janice, dosta je bilo. Ne moze se Hrvate i Albanci zvati braćom, priznavati otimanje dijela teritorije a očekivati kolače. Ako ti se ne svidja marš nazad za Milo Goru.
Novi komentar