Počeo je Fortnite: Chapter 2 – Stigla nova mapa, oružje i brodovi

Nakon što je prije neki dan crna rupa usisala celu Fortnite mapu, pa i samu igru, igrači su sa neizvjesnošću čekali da vide šta je Epic Games za njih spremio. 
Objavljeno: 15. 10. 2019 - 14:49 Promjenite veličinu teksta: A A A

Kao što se spekulisalo, stiglo nam je novo poglavlje, Fortnite: Chapter 2, koje nam donosi potpuno novu mapu, novo oružje i potpuno nove mehanike. Iako još uvijek nismo dobili zvaničnu listu promjena, predstavićemo vam nešto što smo do sada mogli da pronađemo.

U novom trejleru vidimo da je stigla nova potpuno nova mapa, sa drastično izmijenjenim lokacijama. S’ obzirom da ćemo sada imati mnogo više vode, ubačena je nova mehanika u vidu plivanja i ronjenja. Ako ne volite da plivate, tu je i pecanje!

Iako vozila nisu uvijek bila prihvaćenja od strane zajednice u igri, Epic Games se ovoga puta oprobao sa brodovima. Kao što smo rekli, igra ima mnogo više vodenih zona, te brod možda i nije tako loša opcija.

Dok smo dobili razne nove puške, po prvi put ćemo moći da koristimo bazuku, koja će zauzeti dva mjesta u našem inventaru. Uvedena je Bandaid bazuka, pomoću koje ćete moći da liječite vaše saigrače sa velike razdaljine. Ovo je mehanika koja će definitvno donijeti nešto novo kada igrate sa drugarima.

Pošto je sa novim poglavljem započela i prva sezona, dobili smo potpuno novi Battle Pass, veći nego ikada ranije. Od sada kroz levelovanje možete osvojiti 1,500 V-bucka, a očekuje vas i gomila raznovrsnih kozmetičkih opcija.

Komentari: 0

Novi komentar