Zaključavale ga i prijetile mu batinama

Severina optužila učiteljice da su zlostavljale njenog sina

Severina Kojić danas je na pres konferenciji pred početak svoje turneje otkrila da ima velike privatne probleme i optužila školu koju pohađa njen sin Aleksandar za zlostavljanje djeteta. Kako tvrdi pjevačica, učiteljice su malenog Aleksandra zaključale u školu dva sata te mu nijesu dozvolile da ode kući sa Severininim suprugom, Igorom Kojićem.
Objavljeno: 17. 10. 2019 - 14:36 Promjenite veličinu teksta: A A A

"Dešavaju mi se u životu jako teške stvari s obzirom na situaciju s mojim djetetom i suprugom. U petak se dogodio incident u školi u koju ide moje dijete, a gdje su ga učiteljice zaključale u školu, navlačile i tjelesno i fizički povrijedile te ga dva sata zadržavale i nijesu puštale da ga preuzme moj suprug jer ja osobno nijesam mogla doći po njega", kazala je.

"S obzirom na to da niko osim mene ne može odvesti moje dijete iz škole, na taj način se meni, kao majci, onemogućuje da radim svoj posao ili da budem bolesna pa da zbog toga ne mogu doći po dijete", dodala je Severina.

"Ja sam im poslala i opravdanje jer sam od plesnih probi imala malu povredu. Do danas me niko iz te škole nije nazvao, dobijam i dalje prijeteće mailove od oca, dijete mi ne želi ići u školu jer je doživjelo veliku traumu. Prepao se, mislio je da će cijelo vrijeme biti zatvoren u školi. Vukle su ga za ruku, za ramena, za stomak, to sve imam i u doktorskom nalazu, i prijetile su mu da će dobiti batine ako se ustane sa stolice", tvrdi pjevačica.

Potom se požalila da joj bivši partner Milan Popović zagorčava život.  Tvrdi da Milan sarađuje s Ratkom Mačekom, portparolom vlade Ive Sanadera.

"Sve ovo se dešava jer mi je otac djeteta uz pomoć Centra za socijalnu zaštitu  i još nekih ustanova rekao da će mi uzeti dijete koje sa mnom živi od rođenja. On je uzeo Ratka Mačeka koji je mojoj prijateljici rekao da su napravili sve da mi se oduzme dijete, to je bilo prije nekih dvije godine. Navodno, moram reći navodno, pa vi novinari možete napisat da ste čuli od susjeda - Milan Popović je platio kampanju Milana Bandića, a škola je pod gradskom upravom", kaže Severina.

Severinine tvrdnje komentarisala je direktorica škole, Ljiljana Klinger.

"Ja to nijesam vidjela, ali znam o čemu govorite iz upita novinara, telefoni ne prestaju zvoniti. Naravno da je to sve fikcija, ali vodi se niz procesa i budući da se radi o djetetu, vama je jasno da ću se suzdržati od izjava", kazala je.

Komentari: 2

Goga

18. 10. 2019 - 08:46

Ova nekoga da optuzi??? Fokle je ovaj svijet otisao, pa njoj nista nije sveto, snima pornice,skida se gola,ponasa kao prostitutka i ona nekoga da optuzuje,nevjerovatno !!!
fsd

18. 10. 2019 - 16:28

Pa sto, Goga? Ako neko snima pornice ili se skida to znaci da mu nista nije sveto? Ili da laze vise od onoga ko se ne skida? Tu ne postoji nikakva logicka povezanost, osim potrebe naroda da omalovazava druge pod bilo kojim izgovorom.
Novi komentar