Tiho i bez medijske pažnje

Radoslav Đurović donirao drugarici bubreg

Tiho, i bez ikakve medijske pažnje, Radosav-Rale Đurović je otputovao u Istanbul i donirao bubreg svojoj drugarici Mileni.
Objavljeno: 17. 10. 2019 - 17:50 Promjenite veličinu teksta: A A A

To je, bez navođenja identiteta djevojke, objavio je na Fejsbuk profilu direktor Aerodroma Tivat Rade Marić.

Kako je dodao, jedina pažnja koja im je ukazana pri povratku je pomoć kolega sa podgoričkog aerodroma i "njegove malenkosti da onako roviti desetak dana poslije operacije nešto brže prođu aerodromske procedure".

"Da je u pitanju bio transport nekog lokalnog ili "međunarodnog" krimosa gotovo bi od početka do kraja imali medijski VIP tretman. Ovako ostaje ona neuništiva vanvremenska ljudska vrlina da koliko god se nekada ne vide granice zla samo jedna ljudska dobrota i plemenitost cijelu vasionu ispune ljubavlju, kojoj ni jedno zlo ne može ništa. Svaka čast i poštovanje za ovaj plemeniti dar", zaključio je Marić.

Puni identitet djevojke nećemo objavljivati dok ona ne odluči da ovu vijest saopšti javnosti.

Komentari: 3

ABC

17. 10. 2019 - 19:01

E, dobri ljudi, vi vracate poznatu crnogorsku vjeru u cojstvo i covjecnost. Hvala sto postojite! Hvala sto vas imamo u nasoj raslojenoj zajednici.
Nick

18. 10. 2019 - 16:28

Kakav lijep komentar, svaka cast i hvala njima i vama na prepoznavanju plemenitosti, da se čovjek najezi, ono što nas odrzava da istrajemo u ovim vremenima, je iskljucivo ta vanvremenska ljudska vrlina, hvala dobri ljudi.
Odza Veilji

21. 10. 2019 - 10:28

Samo rijeci hvale !
Novi komentar