DPS Kotor: Izvještaj o radu najbolji pokazatelj uspjeha

Sjednica Opštinskog odbora DPS Kotor u proširenom sastavu, kojom je predsjedavala predsjednica Tatjana Stanovčić održana je večeras, saopšteno je iz ove stranke.
Objavljeno: 17. 10. 2019 - 22:44 Promjenite veličinu teksta: A A A

Kako dodaju, na sjednici su razmatrana predložena kongresna dokumenta stranke.

“U sklopu javne rasprave koja je organizovana u suret predstojećem VIII Kongresu koji će se održati 30. novembra u Podgorici, članovi Opštinskog odbora kao i predsjednici mjesnih odbora bili su u prilici da daju eventualne sugestije za izmjene Nacrta Programa rada, Statuta i Izvještaja o radu između dva Kongresa”, ističu oni.

Na sjednici je, kako dodaju, ocjenjeno da predložena dokumenta predstavljaju izuzetno kvalitetnu podlogu za dalje unapređenje demokratskih procesa po kojim je naša partija bila prepoznata i u prethodnom periodu, kao i na unapređenju organizacije partijske infrastrukture u susret izazovima koji nas očekuju.

“Najbolji sublimat svih političkih uspjeha Demokratske partije socijalista u prethodnom četvorogodišnjem periodu, svakako predstavlja Izvještaj o radu između dva Kongresa koji svjedoči o ostvarenim rezultatima, kao i konstantnom i posvećenom radu naše Partije, Vlade Crne Gore i Kluba poslanika na daljem jačanju društveno-ekonomskog razvoja Crne Gore”, navode iz ove stranke.

Kongresna dokumenta su jednoglasno prihvaćeni.

Željko Aprcović predsjednik opštine Kotor upoznao je članove Opštinskog odbora sa aktivnostim lokalne uprave na riješavanju nagomilanih problema. Za svoj rad i rad lokalne uprave dobio je punu podršku.

Komentari: 8

nikola

18. 10. 2019 - 06:02

Aprcovic kao i svi hvalospjevci hvali se svojim neuspjesima ,lopovlukom ,neznanjem,silom,....da cujemo jednom sta normalni gradani misle o vama politickoj mafiji....oni vas poznaju najbplje
malo je naroda

18. 10. 2019 - 08:56

Postoje samo podanici Nikola, a Aprc ko i svi DPrc dobro zna da jedino ono što je nenormalno može biti normalno u nenormalnom ambijentu. Imaju i medije da guraju njihove bajke, ista metodologija kojom je Gebi ubjeđivao Jevreje i svijet da je holokaust zdrava stvar.
Djekna

18. 10. 2019 - 10:22

Posle svega sto se izdesavalo sa Jokicem, znalo se da sa samo Aprcovic ispred Dps-a je mogao izvuci Kotor iz krize
Zvezdasica

18. 10. 2019 - 10:23

Od kad je Aprcovic na celu Kotora grad se polako vraca u normalu
Sony

18. 10. 2019 - 10:25

Sva sreca pa je tu Aprcovic inace da je Jokic ostao ode Kotor u propast
pub111

18. 10. 2019 - 10:28

Da nije Dps-a ko zna sto bi bilo sa Kotorom, jer su Demokrate dovele Kotor do politicke krize
Dakica

18. 10. 2019 - 10:29

Kao neko ko zivi u Kotoru mogu sa sigurnoscu da kazem da od kad je Aprcovic na vlasti doslo je do velikih promjena i to na bolje. Tako da je on itekako bio dobar izbor
CiciMici

18. 10. 2019 - 10:32

Gradjani su zadovoljni radom Aprcovica svako ko mu se obratio izasao mu je u susret za razliku od Jokica kome su svi bili ispod nivoa
Novi komentar