Foto dana: Bager ''Radoje Dakić'' ruši fabriku u kojoj je proizveden

Nekada tu proizveden, sad je vrijeme da je sruši.
Objavljeno: 18. 10. 2019 - 12:11 Promjenite veličinu teksta: A A A

Objektiv kamere zabilježio je zanimljivu i tužnu scenu koja je ubrzo postala viralna na društvenim mrežama. Naime, na fotografiji se može vidjeti bager koji ruši zidine fabrike Radoje Dakić, u kojoj je proizveden.

Ova fotografija je takođe naišla na puno komentara među kojima su : ''Kontrarevolucionarno “privatno-javno partnerstvo”, ''Pa da, partnerstvo – bilo javno sad je privatno…'', ''Miting gladnih je tamo počeo. Sad su valjda siti'', ''Industrijska revolucija jede svoju đecu. Ili đeca jedu nju'', ''Kreativna autodestrukcija''.


 

Komentari: 3

Masinac

18. 10. 2019 - 17:00

Nije bager nego utovarivac.
Objektivni

18. 10. 2019 - 20:24

Sta god da je dobro radi. Kad su Dakicevci predvodili rusenje Crne Gore i uvodjenje u rat nijesu ni sanjali da time ruše sebe. Ali .... Sad je dosao konobar i mora da se plati. Da su tada imali mozga i obraza , danas bi imali fabriku i posao. Kako sijali tako žanju. Jos su i dobro prosli.
Džoma Diploma

18. 10. 2019 - 23:29

Puno njih bi i danas išlo za Milićem i Šolevićem. Kakvi su to ljudi! Znam ih nekolicinu koji ni danas ne gledaju na te godine s ośećajem krivice. Samo im je žao što bolje ne porušiše Konavlje i KiM...
Novi komentar