Nikšićanin osumnjičen za seksualno zlostavljanje psa

Nikšićka policija podnijela je krivičnu prijavu protiv G. N. iz tog grada zbog sumnje da je počinio krivično djelo zlostavljanje i mučenje životinja, prenose Vikend novine.
Objavljeno: 19. 10. 2019 - 07:41 Promjenite veličinu teksta: A A A

Kako je saopšteno iz Centra bezbjednosti Nikšić, muškarca starije dobi je 25. septembra prijavio volonter NVO Nikšićko udruženje za zaštitu životinja, koji je dobio snimak na kojem se vidi kako starac dodiruje psa do genitalija.

Pomenuti snimak šokirao je crnogorsku javnost, posebno jer se sve odigralo u centru grada, kod dječjeg igrališa u blizini Doma revolucije. Kako se dodaje u saopšenju CB Nikišić, na video zapisu se vidi kako starac sjedi na klupi i mami psa. Kada mu je pas prišao i legao na leđa ispred njega, muškarac je izveo taj gnusan čin.

“Policijski službenici CB Nikšić, preduzimajući mjere i radnje, identifikovali su G. N. koji je po pozivu pristupio u službene prostorije i sa kojim je obavljen razgovor na okolnosti navedenog događaja”, saopšteno je iz CB Nikšić.

Državni tužilac kvalifikovala je krivično djelo zlostavljanje i mučenje životinja i naložila da se protiv G. N. podnese prijava u redovnom postupku.

Komentari: 2

Goga

19. 10. 2019 - 08:53

Samo u diševnu bolnicu, a ako šire gledate Parovi i Zadruga su istog karaktera, i treba jednako postupiti
kiko

19. 10. 2019 - 10:02

Vjerovatno ce ga zvati u Parove i Zadrugu,odgovara profilu ucesnika
Novi komentar