Reagovanje

DF: Iza najnovijih akcija SDT-a stoji Milo Đukanović

Šef režima Milo Đukanović stoji iza najnovijih akcija Specijalnog državnog tužilaštva (SDT) koje se obračunava sa njegovim protivnicima, kazali su iz Demokratskog fronta (DF).
Objavljeno: 19. 10. 2019 - 11:45 Promjenite veličinu teksta: A A A

Oni navode da je jasno kako je cilj ućutkati DF i Nebojšu Medojevića da ne bi više „otkrivali javnosti sve kriminalne radnje u koje su umiješani njihovi nalogodavci, partneri, prijatelji i parapolicijske strukture“.

„Ta ekipa, koja se lažno predstavlja kao pripadnici tužilaštva, ne reaguje na očigledne dokaze kao što su snimci Duška Kneževića u kojima daje novac ili razgovara sa ključnom ličnošću tužilaštva vezano za korupciju u toj nazovi instituciji.

Od ovih potpuno jasnih dokaza, za dvojac Stanković – Katnić relevantniji je očigledno namješteni uradak i neki nepostojeći rokovnik. Vjerovatno je Saša Čađenović ispisivao taj obucak kao što je pokušao u kući policijskog funkcionera Stojkovića da oružje dopremljeno iz policijskog magacina podmetne DF-u“, kazali su.

Dodaju da dok sa jedne strane sudstvo i tužilaštvo nijesu u stanju da riješe brojne afere koje potresaju zemlju, a u kojima je prema njihovim riječima očigledno da su „na vrhu, u svim granama vlasti, kriminalci“, sa druge strane, kako kažu, „ekspresno reaguju protiv Nebojše Medojevića nakon što volšebno pronalaze neki skriveni notes u kome je navodno zapisano njegovo ime“.

„Sudstvo i tužilaštvo su u slučaju lidera DF-a uveli kao novo procesno pravilo – pretpostavku krivice. Svako iz DF-a se smatra krivim, pa čak i kada se dokaže suprotno. Ovakvom haosu i bezvlašću mora se jednom stati na kraj“, naglasili su.

Oni ističu da nemaju dilemu kako je Milo Đukanović, koristeći Milivoja Katnića, otpočeo kampanju „mnogo širih razmjera nego što je to pokušaj saniranja štete od svakodnevnih afera koje potresaju Crnu Goru“.

„Očigledno je da će se ova kampanja nastaviti u 2020. kroz ovakve i slične postupke tužilaštva nastale u notesu specijalnog tužilaštva“, zaključili su iz DF-a.

Komentari: 11

Blago pameti

19. 10. 2019 - 12:11

Jest vala navalio Milo na Miga preko tuzioca. Ima li mozga u tim glavama?
Миро Ћуркин

19. 10. 2019 - 13:15

Cветосавски ЏИХАД је у порасту, насрће на Црну Гору уз подпору ДФ-х ЧЕТОБАША издајица свог рода и државe
@

19. 10. 2019 - 18:43

OVO JE PO MOJEMU MISLJENJU ZAVJERA CIJE KOMINTERNE VATIKANA I DIZNILENDA NE PROTIV DF KOALICIJE NEGO PROTIV SRPSTVA SVETOSAVLJA I PRAVOSLAVLJA UOPSTE.SRBIJA UBIJA!!!
@

19. 10. 2019 - 22:18

.SRBIJA UBIJA!!! Сербаљи убијају сами себе!!!!. Какао је рекао владика Василије Петровић, сeрби турски поданици они су најбољи када нападају Црногорце
Znamo kako sa teroristima

19. 10. 2019 - 23:59

Razne Vojvode od prasetine i brlje i ostali rusko srbijanski ogavni trabanti(imamo gofana za izvoz!) neka znaju da ce im dzabe biti kuknjava, cmizdrenje i kmecenje ako opet pokusaju da ugoze nasu jedinu domovinu Crnu Goru!
Mihailo,Bgd

19. 10. 2019 - 13:21

Normalno je da iza svih građana CG "stoji" njihov legitimni Predsjednik. Samo "peta kolona" u CG ima predsjenika van CG.
Izdajnici

19. 10. 2019 - 14:32

DF je partija koja se ne birajući sredstva bori za Srbiju i Rusiju. Šta o toj partiji ružnije i vise reci nego predhodnu golu istinu.
Luka

19. 10. 2019 - 15:13

Nijedna sila ne traje vječno. Veliki i kontinuirani progon kome su ovdje izloženi politički predstavnici Srba i pritisci različitih vidova na one Crnogorce koji su nacionalni Srbi, ovako ili onako moraće prestati. To traje već godinama, ali samo za to što vlast za takve radnje ima podršku EU i SAD. Ona neshvata još uvijek, da takvim činjenjem nanosi štetu cijeloj Crnoj Gori i njenoj budućnosti. Vlast, DPS prvenstveno je i dalje uporna u stvaranju novih i očuvanju postojećih podjela. Dokle, vidjećemo.
@Luka

19. 10. 2019 - 16:40

Ja kao Crnogorac volio bi ba sam samo 50% ugrož u CG ka vi serbi. Daj ne lupaj Luka tako ti Boga i Svet. Petra Cetinjskog, slava mu i milost, zasjeli ste nasilno na njegov tron i isćerali ste Potroviće iz CG, policija i sudstvo je u vašim rukama i ŠTO JOŠ OĆETE?
Ćalasan

19. 10. 2019 - 18:19

SRBI su uvijek ugroženi onda kada oni ne mogu da ugrožavaju druge! Ideološka mitomanija!
Naravno

19. 10. 2019 - 17:14

A iza Mila stoji vascijela država Crna Gora!!!
Novi komentar