Odbjegli biznismen o tvrdnjama GST-a na Javnom servisu

Knežević: Predajem se ako Katnić dokaže da je u notesu jedna jedina rečenica napisana mojom rukom

Odbjegli biznismen Duško Knežević poručio je glavnom specijalnom tužiocu Milivoju Katniću da je spreman da se dobrovoljno preda ako uspije da dokaže da je makar jedna jedina rečenica u notesu koji je on pokazivao sinoć na televiziji napisana njegovom rukom.
Objavljeno: 19. 10. 2019 - 17:54 Promjenite veličinu teksta: A A A

“Milivoje Katnić i njegov tim me optužuju za visokotehnološki kriminal i finansijske transakcije, koje kako tvrde, nikada nijesu viđene na ovim prostorima. Sve su optužbe na moj račun za visokotehnološki kriminal, a prva je optužba za Karbon, za trgovinu (CO2), gdje je Atlas kapital bio među svjetskim bankama i investicionim kućama, članica prestižne visokotehnološke berze Bluneks iz Pariza, čiji je osnivač Njujorška berze, što je jedini  slučaj, u finansijskom smislu, da neka firma koja je povezana sa Crnom Gorom bude članica ove renomirane kuće. Kao drugo optuživati mene za sve poslove E-komerca kompanije je potpuno nelegalno, mi smo razvijali softver za E-komerc 12 godina i uložili milione, kako bi tehnologiju, znanje i klijente doveli u Crnu Goru. Optužuju me za visokotehnološki kriminal, a sad pominju nekakve notese ručno pisane. Evo fer i poštene ponude za Milivoja Katnića. Ukoliko postoji bilo kakav moj notes, sa bilo kojim mojim dokumentima i samo jednom rečenicom ispisanom mojom rukom, spreman sam da se dobrovoljno predam. I nudim Katniću TV duel kod bilo kojeg novinara i na bilo kojoj televiziji da raspravljamo o hibridnom ratu i tehnološkoj zaostalosti njegovog Specijalnog policijskog tima, kao i tužioca koji su u ovom predmetu”, poručio je Knežević u ekskluzivnoj izjavi za Borbu.

Katnić je sinoć u emisiji “Živa istina” pokazao navodni notes Duška Kneževića, koji je nađen u njegovoj kući, ali je odbjegli biznismen još ranije saopštio da nikada nije imao nikakav notes.
 

Komentari: 5

Slika i prilika

19. 10. 2019 - 18:07

E dome nije potrebno da bude tvojom rukom. Taj te vozač Rašović izgleda nije mnogo cijenio
Objektivni

19. 10. 2019 - 18:38

Nije vazan rukopis vec da li je ono sto pise u notesu istina ili nije. Prvo je tvrdio da nikakve sveske nema. A sad da ima sli da rukopis nije njegov . Odmotaće se sve Dulji , ne brini. Vozac ti zna 95% prljavih rabota ,a ne lezi mu se zbog tebe u zatvor.
Roki

19. 10. 2019 - 18:46

SAMO TI NAMA VRATI NAŠE PARE, I ZAPOSLENIMA NADOKNADI ŠTETU, BAS ME BRIGA ZA TEBE I KATNICA I MILA !!!
Dolini si Knezevicu

19. 10. 2019 - 18:52

Knezevicu kakva visoka tehnologija, kakve ostale trice i kucine... Optfuzen si za kriminal i vodju kriminalne grupe koja se bavila, nažalost uspješno kriminalom. Da si u poslu bio korektan nebi bio optužen za kriminal... Katnica ne interesuje tvoje znanje to se pokazuje na fakultetu pa poslije u poslu, već kriminal kojim si se bavio i dolijo.
Komsija

19. 10. 2019 - 19:38

prevarante i hohstapleru - makar mi dopusti da podignem glavnicu na svoja orocena srestva u tvojoj banci koja sam na tvoj nagovor polozio tamo!
Novi komentar