Dijana Janković zatvorila Tajms skver da bi snimila spot

Dijana Janković, DIDI J, odlučula je da se ozbiljnije posveti muzičkoj karijeri u SAD. Snimala je spot na njujorškom Tajms skveru zbog čega je taj poznati trg bio zatvoren, tj. dio na kojem je Dijana izvodila koreografiju sa plesačima.
Objavljeno: 20. 10. 2019 - 19:54 Promjenite veličinu teksta: A A A

“Bilo je teško dobiti dozvolu, ali imam tri menadžera u Americi pa sam uspjela”, rekla je pjevačica i modna dizajnerka koja je u Njujorku ekranizovala pjesmu “Sorry”.

Dijana vjeruje da će postići svjetski uspjeh jer je, kako kaže, jedinstvena, upoorna, bogata i poznaje prave ljude koji će je uvesti u svjetski šou biznis.

Iako je na meti kritika vrlo često, ona se ne obazire već kaže da “sve koleginice treba da se ugledaju na nju”, i da poput nje “postanu svjetske zvijezde”.

Kaže da je uspjela da se nametne ljudima iz šoubiznisa “preko”.

“Već sam poznata i popularna u muzičkim krugovima, široj javnosti još ne jer je rano za to”, kaže pop zvijezda koja se uzda u to da će njen drugi album postići uspjeh na američkom tržištu.

DIDI je u SAD snimala rijaliti šou program o njenom putu ka muzičkom vrhu, ali datum početka emotivanja još nije poznat.

Komentari: 1

doktor

23. 10. 2019 - 15:32

Pokretna je kao gornja vilica, a i apetit joj se otvorio. Taj neko bolje da je pare stavio na Bajern, mozda bi se i vratile.
Novi komentar