U pet gradova policija pronašla i oduzela više komada oružja, bombe i municiju

Nikšić: Pucao na slavlju i ranio ženu

M.K. (56) uhapšen je pod sumnjom da je na slavlju nakon ispaljenog projektila iz revolvera nanio tjelesnu povredu ženskoj osobi - saopšteno je iz Uprave policije.
Objavljeno: 21. 10. 2019 - 14:23 Promjenite veličinu teksta: A A A

''Postupajući po prijavi da je u Medicinski centar u Nikšiću pristupila ženska osoba sa povredama nastalih od vatrenog oružja policija je došla do sumnje da je M.K. (56) na jednom slavlju ispalio projektil iz revolvera koji je nanio laku tjelesnu povredu ženskoj osobi.  M.K. je lišen slobode zbog sumnje da je počinio krivično djelo izazivanje opšte opasnosti i krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija'', navodi se u saopštenju Uprave policije.

Osim toga, službenici policije su u još četiri grada oduzeli više komada oružja, bombe i municiju. 

U Baru su, u dvije odvojene aktivnosti, pretresma na dvije lokacije pronađene tri bombe, dva pištolja i 58 komada municije različite vrste i kalibra. Pretresom prostorija koje koristi D.D. (67) policija je pronašla i oduzela dva pištolja marke CZ cal. 6,25mm i 357 magnum i municija. On je lišen slobode zbog krivičnog djela nedozvoljno držanje oružja i eksplozivnih materija. Pretresom stana i drugih prostorija koje koristi B.F. (39) pronađene su tri ručne bombe i veća količina municije. Protiv njega je podnijeta krivična prijava zbog KD nedozvoljno držanje oružja i eksplozivnih materija. 

U Herceg Novom je na osnovu naredbe sudije za istragu policija izvršila pretres prostorija koje koristi I.M. (37), kojom prilikom je pronašla i oduzela pištolj CZ magnum 357 i 20 komada municije u ilegalnom posjedu. Policija je podnijela krivičnu prijavu protiv I.M. zbog nedozvoljno držanje oružja i eksplozivnih materija. 

Postupajući po naredbi nadležnog sudije za istragu policija u Bijelom Polju je izvršila pretres prostorija koje koristi V.Z. (65). Pretresom su pronađena i oduzeta dva pištolja. O događaju je obaviješten nadležni državni tužilac. 
U Podgorici je policija pretresom prostorija koje koristi B.S. pronašla i oduzela pušku, pištolj i 86 komada municije različite vrste i kalibra. O događaju obaviješten nadležni državni tužilac. 

Komentari: 0

Novi komentar