Podizanje nivoa usluge i povećanje broja gostiju

Kompanija Carine potpisala ugovor sa Iberostarom: Pozitivne implikacije po turizam Crne Gore

Kompanija "Carine", potpisala je ugovor sa španskim turoperatorom "Iberostar". Ta saradnja, kako je ocijenio vlasnik kompanije "Carine" Čedo Popović, pozitivno će uticati na strukturu gostiju koji dolaze u Crnu Goru.
Objavljeno: 21. 10. 2019 - 14:44 Promjenite veličinu teksta: A A A

"Njihovi su gosti jedna veća klijentela, i to je nešto što je ipak, pozitivno i za nas i za Crnu Goru. Vi znate da oni posjeduju tri hotela u Crnoj Gori za sad. Takođe, oni su obilazili naše hotele, vjerovatno u želji da se šire, i došlo je do te saradnje i pregovora koji su bili korektni i na veoma visokom nivou", kazao je Popović.

kumborinfobiroKompanija čiji je Popović vlasnik posjeduje dva hotela sa četiri zvjezdice - hotel Park i hotel Delfin, kao i hotel Kumbor sa pet zvjezdica. Ugovor sa Iberostarom je potpisan na deset godina.

"Oni će se, kao turoperatori, baviti punjenjem hotela i uvođenjem njihovih standarda. Uvođenje njihovih standarda znači podizanje nivoa usluge, ali i povećanje broja gostiju. To svakako ide jedno sa drugim. U svakom slučaju, čini mi se, ovo je jedan dobar poslovni potez", istakao je Popović.

kumbor2infobiroDolazak ovog svjetski prepoznatog brenda, kako Popović navodi, ima pozitivne implikacije na cjelokupnu turističku privredu Crne Gore.

"Nisu došli neki mali turoperatori, već neki među najmoćnijima, najkvalitetnijima. Kao što vidite, ovo što rade je svakako na jednom visokom nivou", rekao je Popović.

kumbor-3infobiroSezona, koja iako kalendarski iza nas i dalje je u toku, a po ocjeni Popovića, je na nešto većem nivou nego prošlogodišnja. Ipak, kako je dodao, valjalo bi raditi na strukturi gostiju.

"Nije to baš kvalitet gostiju koji priželjkujemo. Znate, ako napravite ovakve hotele, da biste dali pravu uslugu mora da dođe i prava klijentela. Upravo je zbog toga dolazak Iberostara značajan, jer sa njima, kao što sam istakao, se uvodi jedan veći nivo usluge i samim veći nivo klijentele. Izuzetno je pozitivno kada takva svjetska kuća dođe ovdje. Vjerovatno se neće zadržati samo na ovim lokacijama, vjerovatno je njima interesantna Crna Gora ", zaključuje Popović.


 

Komentari: 1

ivo

21. 10. 2019 - 15:45

A kako će ti visoki gosti medju ovako jadan narod, osim ako se visina ne mjeri metrom.
Novi komentar