Predsjedavala Jovanka Laličić

DPS Tivat: Bićemo i dalje najjača partija u Crnoj Gori

Sinoć je održana sjednica Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista Tivat u proširenom sastavu, kojom je predsjedavala predsjednica Jovanka Laličić.
Objavljeno: 21. 10. 2019 - 18:17 Promjenite veličinu teksta: A A A

Na sjednici je vođena konstruktivna rasprava o Nacrtima kongresnih dokumenata, odnosno o Izvještaju o radu Partije između VII i VIII Kongresa, Statutu Partije, kao i o Programu rada za naredni četvorogodišnji period.

Na Nacrt statuta, od strane članova Opštinskog odbora, date su određene primjedbe koje će, u skladu sa akcionim planom, biti dostavljene Glavnom odboru na dalje razmatranje i postupanje.

Opštinski odbor je jednoglasno ocijenio da su dostavljeni dokumenti o kojima se raspravljalo i koji će biti usvojeni na Kongresu partije, a koji će se održati 30. novembra ove godine, garantuju da će Demokratska partija socijalista i dalje biti najjača partija u Crnoj Gori.

Takođe, razmatrani dokumenti predstavljaju dobru podlogu za nastavak uspješnog vođenja politike kojom se omogućava dalji ekonomski i demokratski razvoj države i garantuje prosperitet svih građana Crne Gore.

U drugom dijelu sjednice, predsjednica Opštinskog odbora DPS-a Tivat, Jovanka Laličić informisala je prisutne sa predstojećim partijskim obavezama i aktivnostima, s posebnim značajem na pripremi partijske infrastrukture za predstojeće redovne lokalne izbore u Tivtu, koji će biti održani početkom 2020. godine.

Komentari: 0

Novi komentar