Sud za prekršaje

Mirni Nikčević novčana kazna

Sud za prekršaje u Podgorici proglasio je danas krivom bivšu službenicu crnogorske ambasade u Turskoj Mirnu Nikčević i odredio joj novčanu kaznu.
Objavljeno: 21. 10. 2019 - 21:10 Promjenite veličinu teksta: A A A

Ona je osuđena zbog Fejsbuk prepiske, a sud je to cijenio kao "vrijeđanje vjerskih osjećanja Irene Tatar, ugrožavanja javnog reda i mira i ugrožavanja lične bezbjednosti".

Nikčević je saopštila da njena odbrana nije uzeta u obzir.

 "Moja odbrana, moje riječi, ni na koji način nijesu uzeti u obzir. Ono što slijedi je da ako u roku godinu dana ne platim kaznu, odležaću u zatvoru osam dana. Obzirom da više nemam redovna primanja, ali i potpuno odsustvo pokušaja da se "slučaj" sagleda objektivno, smatram ponižavajućim da novcem plaćam liječenje duševnih bolova "ugrožene Srpkinje". Rekla sam sudiji da biram zatvor, pa taman nek se i to desi u mojoj voljenoj domovini", napisala je Nikčević na svom Fejsbuk profilu.

Tačan iznos novčane kazne biće poznat nakon što Nikčević dobije presudu.

Nikčević je potvrdila za Portal Analitika da kažnjena novčano, i da će tačnu cifru znati kada dobije presudu.

 

Komentari: 12

Da

21. 10. 2019 - 21:11

Cura nije za bilo kakav ozbiljniji rad...de ce ona da nas predstavlja ? Smijesno
Odza Veilji

21. 10. 2019 - 21:25

Ti je kao poznajes i ocjenjujes njen rad ?
Mary

22. 10. 2019 - 02:53

Da...Ne, no da nas predstavlja ona Amfilohijeva sljedbenica!!! Jos veli ona Irena da je Crnogorka, hahaha, jes ka jesam li ja Cerkez. No, Mirna ima da nauci lekciju po kojoj je svoja zemlja MAJKA I MACEHA SVOJIM NAJODANIJIM KCERIMA I SINOVIMA, narocito onima koji su cisti u svojoj ljubavi prema njoj. Vec vidjeno. No, ljubav je ona KOJA IH JE OBILJEZILA. Ne sudite prestrogo ovoj mladoj osobi KOJA JE OTVORENO ISKAZALA STO OSJECA PREMA NAJVECEM NEPRIJATELJU CRNE GORE I CRNOGORACA. Ona je rekla ono sto svi znamo i osjecamo a tako bezocno trpimo i cekamo da se samo od sebe rijesi, a nece se rijesiti samo. A mladi nece i ne mogu da cekaju, oni su iskreni.
Dule

21. 10. 2019 - 21:38

Mirna , podrška ! E VIVA , E VIVA , E VIVA MONTENEGRO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dirigent

21. 10. 2019 - 21:57

Kad se uporedi sto je ona rekla i što je zborio Amfilohije, pa to je nebo i zemlja. Po logici suda Amfilohije treba doživotno da guli krtolu u Spuž.
Gajo

21. 10. 2019 - 22:05

E da je sud ovako kaznjavao ove sto svaki dan vrijedjaju crnogorce sad bi svi crnogorci bili milioneri.
Objektivni

22. 10. 2019 - 00:14

Moze li po nasem zakonu da neko odlezi ( dobrovoljno ) kaznu mjesto Mirne .Rado bih je odlezao . Svaka cast Mirni na dosljednosti a vjeciti stid i sram ženi koja je njenu pricu ( ma kakva da je ) prenijela u stampu i proslijedila onom egomanijaku bez grama obraza . Za tu Irenu osta bruka dok je živa. Posto nista ,ama bas nista nije uradila u zivotu , nije ni svjesna da ce je pamtiti samo po ovom nesojskom potezu. Dok je živa za nju ce govoriti : " ..je li to ona što je ... Itd " Da se razumijemo. Ne slazem se sa Mirnim , odnosno njenim pisanjem. Ne moze se tako pisati , ma sta čovjek mislio o onome vasaristu . Ali ..... Ako Amfilohije ne siri govor mrznje i ne vrijedja onda je zaista SRAMOTNO osuditi Mirnu za isti prekrsaj.
Milo Vujovic

21. 10. 2019 - 23:32

Vecina institucija,a Posebno Sudstvo pod ovom Vlascu su Anti Crnogorska,ovo je klasicni dokaz da u Crnoj Gori Nema ni P od Pravde, Velika Podrska Nikcevickoj !!
Bas tako!

22. 10. 2019 - 00:44

Bizze podrtrpezne se udvaraju gofnima cetnickim da dobiju malo glasova!
Sramota!

22. 10. 2019 - 00:38

Amfilohije nam goni sve I mrtvo I zivo po spisku I njemu ne smijete da zucnete kucke jedne podrtrpezne a ovu zenu patriotu kaznjavate? Kaznjavate je samo abog cetnickioh glasova I goozice jer su vam te stvari vaznije of obraza. Nema gospodjica mafiju iza sebe kao UDBASKI pukovnik Amfilohije Risto Mefisto Radovic pa vam se moze, je li?! Sram vas bilo izrodi!
prof.

22. 10. 2019 - 02:38

Gospodo iz Sudstva smijete li kaznit srpskog vrača, pukovnika Amfilohija. Trideset godina taj vrač vrijeđa građane i državu Crnu Goru. To što vrijeđa vladare, vladare to ne dotiče. Dotiče nas građane koji još uvijek imamo dostojanstva.
Svašta

22. 10. 2019 - 23:36

Ova je i nakon one sramote prkosna. Nevjerovatno kakvih ljudi ima.
Novi komentar