Završna promocija 26. Podgoričkog maratona

Organizacioni odbor „26. Podgoričkog maratona 2019” održaće  sjutra  (srijeda, 23. oktobar)  sa početkom u 12:00 sati u hotelu „Podgorica“ završnu promociju ovogodišnje manifestacije  na kojoj će govoriti: predsjednik Organizacionog odbora  gradonačelnik Podgorice dr Ivan Vuković i potpredsjednici: predsjednca Opštine Danilovgrad Zorica Kovačević, predsjednik Opštine Tuzi Nik Djeljosaj, predsjednicaGradske opštine Golubovci Tanja  Stajović i Gojko Banjević predsjednik Atletskog Saveza Crne Gore, kao i Direktor manifestacije Vladimir Tomović.
Objavljeno: 22. 10. 2019 - 13:45 Promjenite veličinu teksta: A A A

Na promociji manifestacije koja je ujedno i završava press konferencija bicete upoznati sa svim detaljima organizacije ovogodišnje manifestacije na kojoj će biti predstavljen i spot ovogodišnjeg maratona i uručena priznanja sponzorima koji su doprinijeli da ovogodišnji maraton bude upješno organizovan.

Podsjećamo da se ovogodišnji Podgorički maraton po kalendaru Svjetske atletske federacije odrzava 27. oktobra  sa startom i ciljem  sa Trga nezavisnosti u 09:00 sati.

Komentari: 0

Novi komentar