Putin: Situacija u Siriji kritična

Ruski predsjednik Vladimir Putin rekao je turskom kolegi Redžepu Tajipu Erdoganu da je situacija u Siriji kritična i istakao da su upravo zbog toga veoma važni razgovori sa njim.
Objavljeno: 22. 10. 2019 - 13:58 Promjenite veličinu teksta: A A A

"Situacija u regionu je veoma kritična, to razumijemo. Mislim da je naš današnji sastanak, kao i konsultacije veoma zahtjevne", rekao je Putin na početku razgovora u Sočiju, prenosi Tas s.

On je izrazio nadu da će nivo tursko-ruskih odnosa omogućiti da se pronađu odgovori na složena pitanja rješavanja sirijske krize i u interesu Rusije, i u interesu Turske.

Komentari: 5

Da, da ....

22. 10. 2019 - 15:07

Gospodina Putin. Kumim vas Bogom!! Zaštotite HRIŠĆANE I MUSLIMANE u Siriskom mjestu Maaloula đe arod još priča Aramaik jezik Isusa Hrista i gdje Hrišćani i Muslimani žive zajedno. Ako svijet izgubi enklevu Maaloula sve je pošlo đavolom od extremista ljevičara liberal globalista Huseina Obame, Merkelovice i Makrona, kji misle na novac, A NEMAJU SLUHA DA ČUJU NAROD Ako ovo uradite svijet će vam biti zahvalan a i Bog će pomoć.
Zoran

22. 10. 2019 - 16:12

Volim i Rusiju i Putina. Ali podrška, Erdoganu, jer je umio i Amerikancima i Rusima staviti do znanja da ne mogu baš sve što ih volja. I to na pametan način, nezoštravajući odnose do kraja i čuvajući svoju rastuću ekonomiju. Definitivno vješt i sposoban. Naravno Zapad ga je odmah častio epitetom "diktator". To su svi po njima koji ih ne slušaju. No pročitanu su već, a srećom ovaj Erdogan baš i ne djeluje kao toliko plašljiv i naivan. Sirijci su svakako nažalost izvukli deblji kraj, a Kurdi posebno.
NK

22. 10. 2019 - 16:22

Erdo ima problema sa ekonomijom. Još ako mu Ameri i Ruje zatvore slavinu propao je on i njegova ekonomija. Zato Erdo, ratom zamagljuje narodu oči
Kako ne bi bilo

22. 10. 2019 - 16:28

Kritično je dje si god ti.
Kriticne okupacije

22. 10. 2019 - 19:40

Ovako su i za CG tvrdili 2016-te. Situacija je kriticna, gdje se god oni pokusavaju poklopit sapom druge. Bilo je kriticno i u Ukrajini i u Gruziji, Moldaviji … Ko zna gdje ce jos biti "kriticno"
Novi komentar