U godini svog velikog jubileja – 75 godina postojanja

“Pobjeda” donirala 5.000 eura Kliničkom centru Crne Gore (VIDEO)

U čast 75 godina postojanja “Pobjede”, glavni i odgovorni urednik i direktor ovog dnevnog lista, Draško Đuranović, uručio je danas ček u iznosu od 5.000 eura direktoru Kliničkog centra Crne Gore Jevtu Erakoviću.
Objavljeno: 22. 10. 2019 - 15:52 Promjenite veličinu teksta: A A A

Ova donacija samo je još jedan od više društveno odgovornih poteza, koje ovaj dnevni list preduzima u godini svog velikog jubileja – 75 godina postojanja i štampanja novine.

Đuranović je istakao da je Klinički centar ustanova od koje u velikoj mjeri zavisi crnogorsko zdravstvo, i naveo da ovim činom Pobjeda, kao društveno odgovorna kompanija i medijska kuća koja se zalaže za odgovornu riječ, šalje poruku i drugima koliko je važno podržati zdravstveni sistem.

-Naša ideja je da ne samo u godini jubileja i ne samo u vremenu slavlja, pošaljemo poruku da doniramo svima kojima je potrebno. Želimo da kao društveno odgovorna kompanija i novina koja se zalaže za odgovornu riječ pokažemo da smo društveno odgovorni i da pošaljemo poruku i drugim kompanijama da ulažu u zdravstvo, jer se to ulaganja najviše i najlakše vraća – kazao je Đuranović.

Zahvalivši se na uručenoj donaciji, Jevto Eraković je poručio da će u Kliničkom znati da na pravi način iskoriste donirana sredstva.

-Drago nam je što je jedna medijska kuća prepoznala Klinički centar kao mjesto u koje treba investirati, i što je kroz svoj uticaj u javnosti poručila svima drugima da je važno i društveno odgovorno ulagati u Klinički centar. Ja im se još jednom zahvaljujem i želim da im  čestitam ovaj veliki i značajan jubilej, ne samo za Pobjedu, već i za našu državu – kazao je Eraković.

 

 

Komentari: 3

Bravo bravoooo!!!

22. 10. 2019 - 18:08

Drasko alal ti vjera. Bravo za Pobjedu
Sve cestitke

22. 10. 2019 - 18:17

za humani i visokocivilizovani cin. Ima ti Drasko po kome doci
Slika i prilika

22. 10. 2019 - 19:57

Srećan jubilej, lijep gest
Novi komentar