"Pobjeda” donirala 5.000 eura Kliničkom centru Crne Gore

U čast 75 godina postojanja “Pobjede”, glavni i odgovorni urednik i direktor ovog dnevnog lista, Draško Đuranović, uručio je danas ček u iznosu od 5.000 eura direktoru Kliničkog centra Crne Gore Jevtu Erakoviću.
Objavljeno: 22. 10. 2019 - 17:12 Promjenite veličinu teksta: A A A

Ova donacija samo je još jedan od više društveno odgovornih poteza, koje ovaj dnevni list preduzima u godini svog velikog jubileja – 75 godina postojanja i štampanja novine.

Đuranović je istakao da je Klinički centar ustanova od koje u velikoj mjeri zavisi crnogorsko zdravstvo, i naveo da ovim činom Pobjeda, kao društveno odgovorna kompanija i medijska kuća koja se zalaže za odgovornu riječ, šalje poruku i drugima koliko je važno podržati zdravstveni sistem.

"Naša ideja je da ne samo u godini jubileja i ne samo u vremenu slavlja, pošaljemo poruku da doniramo svima kojima je potrebno. Želimo da kao društveno odgovorna kompanija i novina koja se zalaže za odgovornu riječ pokažemo da smo društveno odgovorni i da pošaljemo poruku i drugim kompanijama da ulažu u zdravstvo, jer se to ulaganja najviše i najlakše vraća", kazao je Đuranović.

Zahvalivši se na uručenoj donaciji, Jevto Eraković je poručio da će u Kliničkom znati da na pravi način iskoriste donirana sredstva.

"Drago nam je što je jedna medijska kuća prepoznala Klinički centar kao mjesto u koje treba investirati, i što je kroz svoj uticaj u javnosti poručila svima drugima da je važno i društveno odgovorno ulagati u Klinički centar. Ja im se još jednom zahvaljujem i želim da im  čestitam ovaj veliki i značajan jubilej, ne samo za Pobjedu, već i za našu državu", kazao je Eraković.

Komentari: 1

LUKA P

22. 10. 2019 - 18:50

Draško je rijetki svijetli primjer u smornoj i sumornoj medijskoj današnjici.
Novi komentar