"Ako prijetite možemo to da riješimo"

Žučna prepirka Nimanbegua i Vučurovića

Skupština Crne Gore danas je prekinuta nakon verbalnog incidenta između Jovana Vučurovića, poslanika DF-a i potpredsjednika Skupštine Gencija Nimanbegua. Povod je bio zahtjev GST-a Milivoja Katnića da se traži skidanje imuniteta poslaniku DF-a Nebojši Medojeviću.
Objavljeno: 22. 10. 2019 - 18:12 Promjenite veličinu teksta: A A A
Zucna prepirka Nimanbegua i Vucurovica
Ilustracija

Vučurović je iskoristio skupštinsku raspravu da optuži Katnića i v.d. VDT Ivicu Stankovića da žele za zatvore jednog od lidera DF-a Nebojšu Medojevića.

“Poslali su jedan zahtjev, za skidanje imuniteta, ali ne i onaj za stavljanje u pritvor. Razlog je potpuno jasan, čim mu se skine imunitet, oni će da uhapse Medojevića. To je glavna tema u Crnoj Gori, otvara se još jedna stranica u progonu DF-a, otvara se stranica u sukobima u Crnoj Gori i mislim da gospodin Ivan Brajović ili ko je nadležan, treba da vrati tom gospodinu taj zahtjev. Ili će se dozvoliti da određene korumpirane kreature iz tužilaštva, čiste cipele o Skupštinu Crne Gore, i ovo nije po prvi put, ne smijete da zucnete jednom Milivoju Katniću, neću da ga karakterišem, jer sam mu rekao u oči šta mislim, i Ivici Stankoviću, koji treba da je u zatvoru, zbog teške korupcije, oni se bave ponovo DF-om. Ponovo se pokušava jedan od lidera DF-a strpati u zatvor i Ivan Brajović ne reaguje. Ako vi to dozvoljavate, mi to nećemo dozvoliti i pružićemo otpor korumpiranim likovima iz SDT-a, kazao je Vučurović.

Nimnabegu ga je ovdje zaustavio, izrekao opomenu zbog uvredljivih riječi. Vučurović mu je odgovorio da je Nimanbegu dio korumpirane ekipe koja pokušava da spriječi “da govorimo istinu, a i Ivan Brajović je dio te ekipe”.

“Vi pored svih mojih napora uporno idete u procjenjivanje moje ličosti. Vi imate poslovničku obavezu da se sa poštovanjem ponašate prema kolegama. Zato dobijate opomene. Ja vas ne mogu prevaspitavati, ali vam mogu skrenuti pažnju da takvo ponašanje nije za vaše dobro”, napomenuo je Nimanbegu.

Vučurović ga je pitao da li on to njemu prijeti, “ako prijetite možemo to da riješimo”.

“Ti si sluga Milivoja Katnića, rekao je Vučurović Nimanbeguu, nakon čega mu je on oduzeo riječ i prekinuo sjednicu.

 

 

Komentari: 6

Sto ocekivati

22. 10. 2019 - 20:43

Cetnicke primitivcine.
koroman

23. 10. 2019 - 06:22

Jole će biti bahat dok ne naleti na nečiji "direkt", a nevaspitan će biti vazda tu mu lijeka nema.
Serdar Krsto

23. 10. 2019 - 07:52

Ima li ko da stane na rep ovom četniku krivošijskog is što su mu preci bili Malo četnici malo austrijski soldati.
Mido

23. 10. 2019 - 08:31

Vučurović je ubjedljivo, ali ubjedljivo najantipatičniji lik ovog saziva Parlamenta. Da ga oće neko izdrvit dako se malo dozove pameti.
Freeman

23. 10. 2019 - 10:44

Bojim se da sve ovo vodi tragičnom raspletu !.Institucije odavno ne funkcionišu,upotrebljene su za privatne obračune,građani opljačkani i poniženi.
Dolovi

23. 10. 2019 - 16:33

Nimambegu ima više ciljeve, kao što je jednog dana pripajanje malesije i okoline Albaniji. Šta njega interesuju srpsko-crnogorski odnosi
Novi komentar