Popularna Hurem više nije prepoznatljiva po vatreno crvenoj kosi

Pored glumačkih afiniteta, popularna Turkinja Meryem Uzerli poznata je i po svojoj sklonosti za različitim modnim transformacijama.
Objavljeno: 23. 10. 2019 - 20:13 Promjenite veličinu teksta: A A A

Brojni turski časopisi predstavljaju je kao jednu od rijetkih glumica koje ima svoj prepoznatljiv stil. No, slavna sultanija Hurem koja se obilježila ulogom u seriji "Sulejman Veličanstveni" sada se odlučila za bob frizuru čija popularnost već godinama ne jenjava.

Proteklih pet godina Uzerli su donijele ispunjenje i sreću uz kćerku Laru. Nakon privatne drame koju je uspješno prevladala, blista kao nikad do sada. Zbog zdravstvenog stanja Uzerli je napustila snimanje serije "Sulejman Veličanstveni". Iz Turske je otišla u Berlin na liječenje.

Sve je krenulo nizbrdo kad joj je njen tadašnji partner, 17 godina stariji biznismen Can Ates, trudnoj rekao da ne želi dijete s njom jer se on već ostvario kao otac. Iz burne ljubavne priče Meryem je izašla jača nego ikad, iako je nekoliko puta priznala da joj nije bilo lako.

 

Komentari: 1

Nenad

26. 10. 2019 - 08:46

Đe je ova glumica popularna? U svoje selo u nekakvu Anadoliju ili malu Aziju. O čemu vi pričate? Zašto nam ispirate mozak sa ovakvim člancima? Oni manje pametni i kulturno dezorjentisani će vam povjerovati. A onda će mo postati kao Turci... To se prvo kulturološkim pritisko odradjuje a poslije nacionalno i religijski. Izgleda da se kod nas prima ono na što smo bili otporni punih 500 godina.
Novi komentar