Detalji pucnjave

Ubijeni Savić skočio da zaštiti Đurovića, upucan pred ženom

Ubijeni Goran Savić, Đurovićev prijatelj je, kada je vidio naoružane napadače, skočio ispred Đurovića kako bi ga svojim tijelom zaštitio od metaka.
Objavljeno: 23. 10. 2019 - 20:31 Promjenite veličinu teksta: A A A

Naime, u pucnjavi koja se danas popodne dogodila u piceriji u Amsterdamu teško je ranjen  Baranin, Jovan Đurović, brat Luke Đurovića. U pucnjavi je ubijen vlasnik picerije, Goran Savić, Đurovićev prijatelj.

Dva napadača otvorila su vatru u restoranu, koji je u vlasništvu Gorana Savića, na Đurovića. Savić je, kako su ispričali očevici, skočio ispred svog prijatelja kako bi ga zaštitio od metaka.

Jovan Đurović teško ranjen u pucnjavi u Amsterdamu

- Skočio je ispred njega kao ljudski štit - rekao je jedan od očevidaca.

Na licu mjesta pokušana je reanimacija, ali je Savić od zadobijenih prostrelnih rana preminuo na licu mjesta. 

Sat vremena prije ubistva, Savić, za koga kažu da je do prije nekoliko godina živio u Nišu, je sjedio u lokalu i pio kafu. U jednom trenutku, muškarac je ušetao u lokal i zapucao.

- Upucao je vlasnika picerije. Naš kuvar je u prvi mah pomislio da nije neko u kuhinji nešto ispustio, a onda je shvatio da su to bili pucnji. Jedan muškarac je istrčao napolje vrišteći - rekao je menadžer obližnjeg lokala.

Jedan od svjedoka kaže da je Savić upucan u grlo pred ženom.

Holandska policija je jednog napadača uspjela da uhapsi, a vjeruje se da je drugi osumnjičeni pobjegao "folksvagenom" belgijskih registracija.

Policajci su ispalili hitac upozorenja, a onda je muškarac izveden iz automobila i uhapšen. 

 

Komentari: 0

Novi komentar