Veliko priznanje za Balkanske ture

Fly Montenegro Travel je dobitnik zlatne “Marco Polo” nagrade

Na sastanku visokih zvaničnika zemalja 17+1 u Rigi, kojem je prisustvovao i Ministar turizma i kulture Kine, g-din Luo Shugang dodijeljena je nagrada “Marko Polo” za doprinos u turizmu od strane organizacije China-CEE Tourism Cooperation i koordinacionog centra u Budimpešti.
Objavljeno: 24. 10. 2019 - 09:04 Promjenite veličinu teksta: A A A
Fly Montenegro Travel je dobitnik zlatne    “Marco Polo” nagrade
Autor: Danila Simakhodskiy, Fly Montenegro Travel

Nagrada “Marko Polo” ima za cilj promovisanje regionalne saradnje između 17 zemalja centralne i istočne Evrope, kao i da se na najbolji način prikažu lokalni običaji, istorija, kultura barem 3 zemlje regiona, prepoznajući važnost i doprinos turističkih organizacija koje vode razvoju najboljeg turističkog proizvoda za kinesko tržište.

Od prijavljenih agencija, međunarodnoj komisji nije bilo teško da odabere agencijuFly Montenegro Traveliz Crne Gore, koja Crnu Goru promoviše kao dio regionalnih tura.

Prva nagrada ovoj kompaniji je nagrada i za cio region, jer ture kakvima ih “Fly Montenegro Travel” prikazuje zahtjevnom kineskom trzistu, očigledno su više nego zanimljive jer danas u Evropi najveće povećanje turista iz Kine imaju upravo Srbija, Crna Gora i Bosna i Hercegovina.

 

Komentari: 0

Novi komentar