Blokiran centar i veći dio grada

Počeo Podgorički maraton: Evo koje ulice će biti zatvorene i kada (VIDEO)

Gradonačelnik Podgorice Ivan Vuković svećano je označio start 26. Podgoričkog maratona.
Objavljeno: 27. 10. 2019 - 09:15 Promjenite veličinu teksta: A A A

"Mi smo ponosni što je Podgorički maraton jedan od najprestižnijih u ovom djelu Evrope, što je uvršten u  zvanične kalendare Balkanske, Evropske, Svjetske atletske federacije", kazao je Vuković otvarajući maraton. 

Podsjetimo, centar Podgorice kao i veći dio grada će biti zatvoren za saobraćaj zbog ove značajne sporstke manifestacije.

Tako će saobraćaj biti zabranjen za sva vozila od šest do 16 sati i 30 minuta na Trgu Nezavisnosti.
 
Nadalje, od sedam do devet sati, saobraćaj će biti zaustavljen u ulicama Slobode, 13. Jula, Dalmatinska, Ljubomira Rašovića, Ilije Plamenca, 27. marta i 24.jula.
 
U istom terminu, saobraćaj će biti prekinut na bulevarima Svetog Petra Cetinjskog, Stanka Dragojevića, Džordža Vašingtona, Zetskih vladara, preko mosta Milenijum i preko Krivog mosta.
 
Iz PG biroa su saopštili da će se od devet sati i 15 minuta do 11 sati na magistralnom putu prema Golubovcima vozila saobraćati jednom trakom.
 
Od deset sati i 30 minuta do 11 sati i 30 minuta zabranjen je saobraćaj na putu Golubovci-Matguži-Tuzi.
 
Od deset sati i 30 minuta do 15 sati, saobraćaj je zabranjen na Tuškom putu, putu Radomira Ivanovića, ulicama Bracana Bracanovića, Ivana Milutinovića, Slobode i dijelu ulice Kralja Nikole.
 
U istom terminu, saobraćaj je zabranjen na bulevarima Crnogorskih serdara, Jovana Tomaševića, Stanka Dragojevića i Svetog Petra Cetinjskog, preko mosta Union bridž i Milenijum.
 
“Zbog održavanja polumaratona, koji startuje iz Danilovgrada u 10 sati i 30 minuta i trči se starim putem Danilovgrad-Spuž-preko Veljeg brda-Podgorica, od 11 sati i 30 minuta do 13 sati i 30 minuta biće zabranjen saobraćaj u ulicama Serdara Jola Piletića, dio ulice 13.jula od raskrsnice bivše TV IN i preko mosta Milenijum, bulevarima Stanka Dragojevića, Svetog Petra Cetinjskog i ulici Slobode”, naveli su iz Glavnog grada.
 
Zbog održavanja trke zadovoljstva na pet hiljada metara saobraćaj će biti obustavljen od devet do deset sati bulevarom Svetog Petra Cetinjskog.
 
Saobraćaj će biti obustavljen od devet sati i 20 minuta do deset sati i 30 minuta i zbog održavanja trke zadovoljstva na osam hiljada metara ulicom Kralja Nikole, od raskrsnice sa Ulicom 27. Marta, iz pravca Zabjela do Bulevara Svetog Petra Cetinjskog.

 

 

Komentari: 1

Rukfaš

27. 10. 2019 - 06:38

Ne znam vala koja je muka da napravite šemu-ilustraciju ovih ulica? Ne znamo svi nazive ulica u gradu... Ako nemate šemu gradskih ulica a vi skinite sa googla. Oni imaju sve. Ilustrujte nekom bojom i kraj. Sve za 5 minuta. Kratko i jasno.
Novi komentar