Opušteno na večeri kod Mogerini, bilo i cvijeća

Vučić: Hašime, Federika najviše voli s tobom da se ljubi, Milo jesi li vidio što i ja

Večerašnje okupljanje lidera Zapadnog Balkana na oproštajnoj radnoj večeri visoke predstavnice Evropske unije Federike Mogerini prošlo je u nešto opuštenijoj atmosferi, a sudeći po objavljenim snimcima i fotografijama, posebno raspoložen za šalu bio je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić.
Objavljeno: 29. 10. 2019 - 22:05 Promjenite veličinu teksta: A A A

"Hašime, Federika najviše voli s tobom da se ljubi", rekao je Vučić, a na snimku se čuje  da je neko od prisutnih lidera Balkana rekao "pravi se da ne razumije srpski".

"Jesi vidio Milo što sam i ja vidio", upitao je predsjednik Srbije crnogorskog predsjednika Mila Đukanovića.

Kako su objavili srpski mediji, Vučić je iskoristio priliku i poklonio joj cvijeće.

mogerini-vucic-cvijece

Komentari: 4

Balzac

30. 10. 2019 - 02:08

Laws are spider vebs through which the big flies pass and the little ones get caught, said Honore de Balzac
Beach gouer

30. 10. 2019 - 08:23

Mogeniri gotta be happiest person here ... wishing them all the best and good luck with saying ... it's been great knowing you guys and now KUD KOJI MILI MOJI ... GET OUT, NOW!
Beogradski pašaluk

30. 10. 2019 - 09:14

Vučić puca od ljubomore, a kad se liže sa Rusima, nikome ništa!
L Dabanović

30. 10. 2019 - 19:10

Prije 6 vjekova nestali su srpski Srbi jer im onda zbog brojnosti srce ojde u petama pa nemopgaše sebe odbranit.A ovi dananašnji petovjekovni turski Srbi /Srbi otrcana srpstva/ danas obećavaju zaštitit i svakog Srbina otrcana srpstva-i zapadno i istočno do Tokija.Vjerovatno što ih je Turska i u hodu /šetnji opanaka/ namnožila da ih danas ima i 10 X više.Pa kao što je viđeno svojom brojnošću stalno se kuraže prema narodima manje populacije/brojnosti.Ali i viđeno je kad dođe biti i opstati opet traže spas u onu svoju više puta utvrđenu sitencu/izreku-'bjež'te pete posrane guzice'.
Novi komentar