Saznaje Portal Analitika

MARTIN prošao bez loma članka, ali neizvjestan za MEGU

Stameni centar Budućnosti Voli, Hasan Martin, koji je za kratko vrijeme sjajnim partijama u dresu "plavih" osvojio srce podgoričke publike, nije ozbiljnije povrijeđen saznaje Portal Analitika.
Objavljeno: 01. 11. 2019 - 09:50 Promjenite veličinu teksta: A A A
MARTIN prosao bez loma clanka, ali neizvjestan za MEGU
Foto: ABA liga/KK Buducnost VOLI

Iako Budućnost Voli još uvijek ne zna za trijumf u drugom po jačini evropskom takmičenju, Martin je pokazao zavidan nivo borbenosti u svim mečevima.

On je imao peh u utakmici koju su "plavi" igrali u srijedu pred svojom publikom u "Morači" protiv Oldenburga, kada je u 35. minutu utakmice doskočio na nogu protivničkog igrača Mahalbašića i tom prilikom povrijedio skočni zglob desne noge.

Nakon par minuta provedenih na parketu sa bolnom grimasom na licu, pridigao se uz pomoć klupskog fizioterapeuta i ispraćen je ovacijama sa terena.

Iako je na prvi pogled djelovalo da je riječ o ozbiljnoj povredi, Portal Analitika saznaje iz kluba iz Njegoševog parka da povreda na sreću nije toliko ozbiljna.

Naime, juče je obavljeno snimanje noge magnetnom rezonancom i ono što ohrabruje je - da nema loma.

Snimak je pokazao da je Martin malo povrijedio ligament desne noge.

Kako saznaje naš portal, centar Budućnosti Voli će putovati sa ekipom za Beograd, ali je ipak neizvjestan njegov nastup u nedjelju u podne, za kada je zakazan duel petog kola regionalne ABA lige protiv neugodne Mege Bemax.

 

Komentari: 2

Ljubitelj tutuša

01. 11. 2019 - 08:27

Jurili smo tu toliko potrebnu pobjedu protiv Njemaca i Hassan Martin je držan u igri predugo bez zamjene, jer je bez njega Budućnost druga ekipa... Viđelo se to i nije mi bilo milo gledat iscrpljivanje tog igrača u istrčavanju kontre pa trka nazad pa borbe za poziciju u reketu.... minut prije nezgode je stao na sredinu terena da uzme daha dok su Plavi bili u napadu... tačno sam predośećao tako nešto... vidio je to i stručni štab bolje od mene ali jurili smo rezultat, pojavila se nada da možemo pobijediti... ne krivim nikoga, možda je tako i moralo biti ali znajmo da nas čekaju još desetine utakmica, cijelo ABA prvenstvo i moramo restegnuti igrački kadar kako znamo i umijemo... naprijed Plavi!
Bobo

01. 11. 2019 - 11:16

Jak i borben kao lav!!!! Ozdravi brzo legendo!!!!
Novi komentar