Hrvatska predsjednica: Nije me Tito poslao u SAD, već tata mesar koji je krvavo radio

Hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović najavila je da će objaviti program kandidature 11. novembra.
Objavljeno: 03. 11. 2019 - 11:16 Promjenite veličinu teksta: A A A

Ona je u intervjuu za N1 porekla kako je ikada rekla da će Hrvatska biti najprosperitetnija država za pet godina.

Na pitanje kada će objaviti program kandidature, Kitarovićeva je rekla "11. novembra".

Nije mene Tito poslao u Ameriku, poslao me moj tata mesar koji je krvavo radio da bi zaradio za to”

Predsjednica je u intervjuu odgovorila i na kritike istoričara kako Hrvatska nije bila iza Gvozdene zavjese, kao i na kritike da je ona bila privilegovana budući da je izašla iz Jugoslavije i otišla na školovanje u SAD.

“Naravno da ste mogli izaći iz Jugoslavije s tim crvenim pasošem. Ali nije mene Tito poslao u Ameriku, poslao me moj tata mesar koji je krvavo radio da bi zaradio za to”, rekla je predsednica Hrvatske.

Dodala je i kako je Tito bio inteligentan čovek koji je dopustio izlaske iz države kada je video da se "cijela stvar raspada".

 

 

Komentari: 15

Dirigent

03. 11. 2019 - 11:21

Normalno je da mesar krvavo radi..
Objektivni

03. 11. 2019 - 12:37

Koliko ova zena nema pojma to je uzasavajuce. Pa da joj nije bilo Tita danas bi joj ostrva , Dalmacija i Istra bili inostranstvo. A u Slavoniji bi morala znati Madjarski. Neznalica klasicna. I ona se nasla da izbacuje Titovu bistu iz kabineta , a ne bi mu mogla biti ni sobarica.
Bodin

03. 11. 2019 - 17:16

Lako je sad svima da micu Titove biste i da pricaju protiv njega ali ne kaze se dzabe da kad nema macke misevi kolo vode.
nemojte mi Kovindu

03. 11. 2019 - 19:56

Ja i vojvoda Fefelj joj sluku na secer drzimo . Simpaticna je cak i kad lupa . A caca mesar uvaljivao radnom narodu socijalistickog saveza junetinu za teletinu a razliku u cijeni investirao u obrazovanje .
Plavuša

03. 11. 2019 - 12:39

Ne znam samo koliko je mesara iz Amerike u finansijskom stanju da školuje kćer na bilo kojem elitnom američkom univerzitetu.
Etalon

03. 11. 2019 - 13:44

Stvarno je ova Kolinda etalon za glupost. Svaki mesar radi sa krvlju. Kako bi je mogao tata - mesar poslati u USA, da nije iz Titove Jugoslavije. Tada je Titov pasoš bio najskuplji u Evropi, kod kriminalnih struktura. Ali ona ne zna što to znači i ako je predsjednica NDH. To ne znaju ni ovi naši kada mudruju da smo mi u Crnoj Gori bili siromasi dok oni nijesu došli. A prosječna plata u CG kada je bio "Miting gladnih" bila je 1000 DM.
BOK SUSJEDKO!

03. 11. 2019 - 14:28

Bok Kolinda, svaka čast na tekstu, to nema veze sa Titom, komunjarama, posrbicama, ulizicama Udbe, partijskim knjižucama, nego vaš otac sa njegovim radom poslao vas na studije u Ameriku!! Vi ništa ne dugujete komunjarskom režimu, osjećajte se gordo, ponosno, baš vas briga za partijsko-komunjarska- posrbljena blebetanja!!! Posrbice- komunjare lažu puno, be dozvolite nikada da vama u Hrvatskoj prodaju "*uda za bubrege"!
volio sam tu zemlju

03. 11. 2019 - 19:59

Al kad se malo prisetim u pravu je gospoja Pitarevic .
Izuzetak

03. 11. 2019 - 20:04

Gotovo je nemoguće naći nekog rasrbicu da napada komunjare. Vi ste izuzetak.
Žanago

03. 11. 2019 - 14:39

Mizerno da četničke posrbice negativno reaguju na iskreni odgovor Gospodje Kolinde??? Izgleda da ovim posrbljenim četničkim šogaljima staljinizam nije još izašao iz ono malo zatupljenog mozga! Ima nas puno koji smo bez partije, Tita, Udbe, špijuniranja, otišli " na truli Zapad, Vatikan I CIA,", I evo nas još danas žuvimo srećni u " kapitalističke zemlje, bez Briona, Titinih 45 tomova memoara i njegove pećine, zato ne ośećamo ni trunku bilo kakve zahvalnosti Titu, KPJ, Milu, Momiru ili Maroviću, uspjeli smo bez njih, Živio kapitalizam, Vatikan I CIA, domaća loza i pršut!!
Pravedno!

03. 11. 2019 - 20:09

I treba da ostanete tamo na zapadu. Morali ste "odit" nijeste za vrijeme podržavali narodnu vojsku (čeetnike), okrenuli ste ledja tradiciji, legalnoj vladi i Kralju, datoj riječi, vjeri. Ma svemu. Došle komunjare, pokazale vam put zapada, a ovima koji su ostali izmislili naciju, kao kompezaciju za moral, demokratiju i tradiciju. Tako su i nastale rasrbice, doduše oni se brzo prestrojavaju, čim se vlast promijeni.
Anonomus

03. 11. 2019 - 16:22

Ova zena je neobrazovana nevidjeno a samouveren do granice velike gluposti! E ako je ona bilo ciji lider lideri ne postoje
ProMonte

03. 11. 2019 - 17:57

As a one who left Jugoslavia on my own, I can fully relate to what she's talking about. Kolinda is an American, with American attitude, stile and rezoning that can't be easily understood by every one in Western Balkans. She is open-minded, independent and FREE. If you never experienced it yourself you will never be able to understand it. Other than that, she is from Rijeka. Most prosperous city in what used to be Yugoslavia. Most tolerant and most civilized city as well. The city that always gives you feeling you are in the West. That is why I support her and understand her totally. That was her ADVANTAGE TOO.
Tanja

03. 11. 2019 - 20:34

Muka mi je od ove zene...kako Hrvati mogu birati ovakvu
Posrbice na aparatima

04. 11. 2019 - 17:58

Necu da komentarisem "krvavi rad"(hahahaha) ali moram da priznam da uzivam kada citam da gospodja podize pritisak dezurnim posrbicama ovdje.
Novi komentar