Na Velikoj i Sceni Studio

Novembarski repertoar CNP-a

Repertoar Crnogorskog narodnog pozorišta u novembru čine predstave koje će biti igrane na Velikoj i Sceni Studio.
Objavljeno: 03. 11. 2019 - 15:34 Promjenite veličinu teksta: A A A

Publika će biti u prilici da pogleda ostvarenja: “Ivanov” A. P. Čehova u režiji Andrija Žoldaka, “Čekajući Godoa” S. Beketa u režiji Diega de Bree, “Ženidba” N. V. Gogolja u režiji i adaptaciji Egona Savina, “Očevi su grad(ili)” Borisa Liješevića, “Šćeri moja” Maje Todorović u režiji i adaptaciji Ane Vukotić, “Bure baruta” Dejana Dukovskog u režiji Dejana Projkovskog, “Smrt i djevojka” Ariela Dorfmana u režiji Gorana Bulajića, “Otvoren kraj” Jovane Bojović u režiji Petra Pejakovića, “The beauty Queen” Martina Mekdone i “Hamlet” Viljema Šekspira u režiji i adaptaciji Ane Vukotić, saopšteno je iz CNP-a.

Pored naslova Crnogorskog narodnog pozorišta, na repertoaru su i dvije gostujuće predstave: “Bog masakra” Jasmine Reze u režiji Siniše Evtimova i produkciji Kraljevskog pozorišta Zetski dom, koja će biti izvedena 5. novembra u 20.30 sati na Sceni Studio, i “Alkestida” Lade Kaštelan, prema Euripidu, u režiji Livije Pandur i produkciji Kazališta Marina Držića, koja je na repertoaru 27. novembra u 20 sati na Velikoj sceni.

U okviru progarmskog segmenta Cinema Studio u saradnji sa Filmskim centrom Crne Gore, publika će imati priliku da, premijerno u Podgorici, pogleda dva filma nagrađena na Kanskom filmskog festivalu: “Parazit” i “Portret djevojke na vatri”.

Muzički program CNP-a u novembru čine dva koncerta koja će biti realizovana u saradnji sa Muzičkim centrom Crne Gore.

Duvački i Gudački ansambl Crnogorskog simfonijskog orkestra nastupiće na Velikoj sceni 15. novembra.

Na drugom koncertu 23. novembra crnogorski simfoničari nastupiće pod dirigentskim vođstvom Alberta Veronezija, saopšteno je iz CNP-a.

Ulaznice za sve programe se mogu rezervisati i kupiti na zvaničnom web sajtu pozorišta www.cnp.me.

Komentari: 0

Novi komentar