Policija raspisala potragu

Vilotijević pretukao mladića čim je pušten iz pritvora

Nikšićka policija raspisala je potragu za Vladimirom Vilotijevićem (27) iz Nikšića zbog sumnje da je nanio teške tjelesne povrede jednoj osobi u lokalu Noris. Vilotijević je nedavno pušten iz pritvora koji mu je bio određen zbog ranjavanja sugrađanina.
Objavljeno: 04. 11. 2019 - 07:13 Promjenite veličinu teksta: A A A

Zbog predmetnog događaja, u cilju utvrđivanja svih činjenica, policija potražuje Vladimira Vilotijevića. Povodom navedenog događaja juče je uhapšen i Miloš Vujović. Dalje mjere i radnje se sprovode u saradnji sa Osnovnim državnim tužilaštvom.

Vilotijević je aprilu ove godine uhapšen zajedno sa bratom zbog sumnje da su počinili krivično djelo ubistvo u pokušaju. Iz policije je “Danu” saopšteno da postoji sumnja da su braća Vladimir i Marko Vilotijević nožem izboli sugrađanina Dušana Vučkovića, zvanog Lili (37).

Osumnjičeni su identifikovani i uhapšeni samo sat vremena nakon incidenta. Predati su višem državnom tužiocu, koji im je odredio zadržavanje do 72 sata. Nakon toga su privedeni sudiji za istrage Višeg suda u Podgorici, koji im je odredio pritvor do 30 dana. Nije poznato kada je i zbog čega Vladimiru Vilotijeviću ukinut pritvor.

Braća Vilotijevići su tokom saslušanja u policiji i tužilaštvu negirali da su ranili Vučkovića.

Do incidenta je tada došlo na raskrsnici ulica Vuka Karadžića i Novice Cerovića u Nikšiću. Prema preliminarnim rezultatima istrage, pokušaju ubistva je prethodila svađa. Vučković je primljen u nikšićku bolnicu, gdje mu je konstatovana ubodna rana u predjelu leđa. Nakon što mu je pružena medicinska pomoć, otpušten je na kućno liječenje.

Marko i Vladimir Vilotijević nedavno su dospjeli u žižu javnosti kada su objavljeni djelovi optužnice protiv Ranka Radulovića, kojeg je tužilaštvo označilo kao vođu kriminalne organizacije osumnjičene za planiranje više ubistava.

Kako se navodi u optužnici, Radulović je planirao da ubije i braću Marka i Vladimira Vilotijevića, a na spisku za odstrel našli su se zbog krvne osvete i sukoba od ranije.

Komentari: 1

Goga

04. 11. 2019 - 07:42

To su poremecaji koj8 nemaju veze sa zatvorom i krimimalom, to je duševna bolest, koju ne prepoznaje drustvo, sadista, i sadizam su bolesti koje se liječe u bolnicama,to su ljudi koji traže krv, zlostavljanje, iživljavanje nad drugim,itd
Novi komentar