Nakon većeg odrona kod mjesta Zagorak

Normalizovan saobraćaj na putu Podgorica-Nikšić

Normalizovan je saobraćaj na magistralnom putu Podgorica-Nikšić, koji je zbog odrona u mjestu Zagorak bio u prekidu, saopšteno je za naš portal iz AMSCG.
Objavljeno: 04. 11. 2019 - 09:12 Promjenite veličinu teksta: A A A
Normalizovan saobracaj na putu Podgorica-Niksic
Foto: Ilustracija

Zbog većeg odrona od sinoć je bio obustavljen  saobraćaj na putu Podgorica - Nikšiću u mjestu Zagorak, saopšteno je iz Auto moto saveza Crne Gore (AMSCG).

Saobraćaj se preusmjerava za putnička vozila starim putem preko Bogetića.

Odron je posljedica velikih kišnih padavina koje su pogodile Crnu Goru.

Danas je na snazi narandžasti meteo alarm, a obilne padavine se očekuju na cijeloj teritoriji Crne Gore.

Iz Direktorata za vanredne situacije MUP-a su saopštili da se obilne padavine očekuju do 10. novembra i da su moguće posljedice.

Iz AMSCG su kazali da se u Crnoj Gori jutros saobraća po mokrim i klizavim putevima, i da je vidljivost mjestimično smanjena.

Na putevima duž klisura i usjeka mogući su sitniji odroni, a na pojedinim dionicama zbog obilnih padavina ima zaostale vode.

Iz AMSCG su apelovali na vozače da poštuju saobraćajne propise i vožnju prilagode vremenskim uslovima.

Saobraćaj na putu Trubjela - Vilusi biće obustavljen od devet do 12 i od 14 do 16 sati zbog rekonstrukcije saobraćajnice.

Saobraćaj na regionalnom putu Krstac - Ivanova korita, na dionici Međuvršje – Ivanova korita biće obustaljen od devet do 11 i od 15 do 17 sati i promijenjen je sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Na regionalnom putu Berane - Petnjica u mjestu Budimlja - Polica saobraćaj će biti obustavljena od devet do 14 sati zbog asfaltiranja.

Na regionalnom putu Pljevlja - Metaljka saobraćaj će biti obustavljen od devet do 11 i od 13 do 15 sati zbog rekonstrukcije saobraćajnice.

Zbog rekonstrukcije regionalnog putu Cerovo – Rogami, na dionici Rogami–Spuž saobraća se u skladu sa privremeno postavljenom saobraćajnom signalizacijom.

Saobraćaj na putu Plužine - Šćepan polje, na lokalitetu brane hidroelektrane Piva, zbog radova je od sedam do 18 sati promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Zbog betonskih radova na pločastom propustu na regionalnom putu Berane-Kolašin, u sklopu rekonstrukcije puta Lubnice - Jelovica, saobraćaj će biti obustavljen za sve vrste vozila od devet do 12 sati i od 14 do 17 sati.

Zbog sanacije kolovoza na magistralnom putu M-2 Podgorica - Kolašin režim saobraćaja biće promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Komentari: 1

Nora

04. 11. 2019 - 10:50

Pa odakle vam je ova slika.? Ocigledno od Zagorka do manastira Piva ne moze biti 15 km...no bitno ilustrovati teksz pa i iz Meksika...odron je odron...
Novi komentar