Na maketi grada

U centru Zagreba osvanuo natpis "Ubi ubij Srbina"

Na maketi Grada Zagreba u samom centru grada već više od nedjelju dana stoji natpis 'Ubi ubij Srbina'. Nije poznato kada su tačno vandali išarali jednu od najposjećenijih turističkih atrakcija u Zagrebu, ali poruka mržnje stoji već neko vrijeme, pa je pitanje zašto komunalni redari nijesu već reagovali.
Objavljeno: 04. 11. 2019 - 17:46 Promjenite veličinu teksta: A A A
U centru Zagreba osvanuo natpis Ubi ubij Srbina
Jutarnji list

Jedan građanin je u Fejsbuk grupi “I to je Zagreb” napisao je u petak da uvrjedljivi natpis stoji već sigurno nedjelju dana, kao i da je prijavio vandalizam komunalnom redarstvu, ali da ništa nije napravljeno po tom pitanju. 

Jutarnji list poslao je pitanje Gradu kada će ukloniti natpis i zašto nijesu ranije reagovali, a odgovor koji su dobili je - da prijava nije evidentirana.

"Uvidom u prijave primljene na službenu mejl adresu Odeljenja komunalnog redarstva nije evidentirana prijava koja se odnosi na grafit uvrjedljivog sadržaja. Komunalno redarstvo je, odmah po primanju informacije o navedenom grafitu na maketi Zagreba, pokrenulo postupak za njegovo ubrzano uklanjanje. Isti će biti uklonjen u najkraćem mogućem roku tokom dana", kazali su iz Grada za Jutarnji list.

Komentari: 3

Младен

04. 11. 2019 - 19:13

Антисрпска хистерија не престаје. ЕУ је лицјемјерна организација са двоструким аршинима. Хрвати апсолутно су незаслужено ушли у ЕУ. Зашто? Јер се нису соучили са својом прошлошћу. И вјероватно неће још дуго јер им је омладина васпитана на усташтву. Трагично друштво су они. Много више све бивше ех ју републике су се суочиле са прошлошћу него они.
vuk

04. 11. 2019 - 23:23

Rece neko ko je vaspitan na cetnistvu i kome genocid u Srebrenici mu normalan dogadjaj i 4 g granatiranja Sarajeva i snajperska ppaljba po civilima kojima je odlazak da napune bidon vode bio poginuti od zrna Srpskog snajperiste ili dijete da mu umre od zedji...
Logicno

06. 11. 2019 - 18:34

Naravno, srpski nacionalisti ne mogu drzati nikom lekcije iz morala ili antifasizma jer su nemoralni i fasisoidni sami
Novi komentar