“Veliki rezultati za našu državu”

Ministar Janović primio karatiste Boškovića i Mikulića

Ministar sporta i mladih Nikola Janović primio je danas Bojana Boškovića i Nemanju Mikulića, osvajače medalja sa Svjetskog prvenstva za kadete, juniore i mlađe seniore koje je od 23 do 27.oktobra održano u Čileu.
Objavljeno: 05. 11. 2019 - 12:15 Promjenite veličinu teksta: A A A

Janović je istakao da ga posebno raduje što naši karatisti u kontinuitetu ostvaruju odlične rezultate na velikim međunarodnim takmičenjima što potvrđuje i rezultat Bojana Boškovića koji je postao svjetski prvak u mlađim kategorijama dok je Nemanja Mikulić osvojio bronzanu medalju. 

„Ovo su veliki rezultati za našu državu. Moram zaista sa posebnim ponosom istaći da je Crna Gora u prethodne dvije godine osvojila rekordan broj medalja a upravo su za to najzaslužniji naši mladi talenti sa njihovim stučnim timovima“, naveo je Janović. 

karatistiprijem2Janović je dodatno istakao da država prepoznaje i vrednuje ovakve rezultate naših sportista a posebno ga raduje što će Bošković i Mikulić steći status perspektivnih sportista i stipendije od Ministarstva sporta i mladih. Takođe je dodao i da je podrška prema Karate savezu na mnogo većem nivou nego ikada ranije.

Bošković i Mikulić, kao i predsjednik Karate saveza Ivan Krstajić koji je prisustvovao prijemu, zahvalili su se Vladi Crne Gore i Ministarstvu sporta i mladih na ogromnoj podršci koju ovaj resor u kontinuitetu pruža Karate savezu.
 

Komentari: 0

Novi komentar