Vila vrijedna devet miliona dolara

VIDEO Đokovićev dom u Majamiju ostavlja bez daha

Zvanično prebivalište Novaka Đokovića je u Monaku, ali poznato je da ima nekretnina u vlasništvu i van Monaka i Srbije.
Objavljeno: 05. 11. 2019 - 20:59 Promjenite veličinu teksta: A A A

Jedna od njih jeste i ona u Majamiju, inače “najnovija” u nizu.

Kako se prošle godine procijenilo, vrijedjela je 8.9 miliona dolara, a zašto vrijedi baš toliko pogledajte u snimku.


 

Komentari: 4

Haha

05. 11. 2019 - 21:38

Bas me zanima kako vare ovu informaciju, rusofili i srbocetnici, koji `obozavaju` Djokovica. Njihov idol zivi i osjeca se kod kuce u omrazenim SAD, koje su dokazani neprijatelji srpstva. Koje lampice im se gase i pale u mozgu, dolazi li do kratkih spojeva ili sve glatko funkcionise?
Uhuh

05. 11. 2019 - 22:18

Nijesam srbočetnik niti rusofil, ali navijam za Đokovića. Sve mi se čini da si postavio ovaj glupi komentar od jada, jer je očigledno da patiš zbog Đokovićevih uspjeha. Pa on je bio kod Pilića u Njemačku kada su sadašnji vlastodršci u Crnoj Gori obožavali Srbiju i Rusiju, a mrzjeli USA i Njemačku. Ipak se okreće i to je dobro. I za tvoju informaciju - Đoković je odavno građanin svijeta. Odavno živi u Monaku, a trenutno se uspješno bavi tenisom.
A jesi brate

05. 11. 2019 - 23:39

A jesi pomalo ili srbocetnik ili rusofil ili mrzitelj Amerike jer da nijesi ne bi ti tako zasmetao benigan, saljivi komentar, zao mi je, jbg nije lako
@

06. 11. 2019 - 11:03

Pogodio si kao "prstom u pr...". Naprotiv, obožavam USA i zapad, uopšte. Kao što vidiš ja ne koristim, kao ti, srbočetničke termine -"brate". Tako su se oslovljavali Kalabići, Đurišići i ostali, au novije vrijeme ti, Mandić, Karadžić... Osim toga u tenis se mnogo razumijem za razliku od tebe. Malo bi trebao da pratiš tenis pa da vidiš da tamo nema četnika, partizana, ustaša, balija... Tamo su veliki drugari i prijatelji Đoković, Ivanišević, Čilić, Ćorić, Lajović, Džumhur, ... Normalni ljudi, za razliku od tebe.
Novi komentar