EXIT 2.0 počinje novu eru uz veliku proslavu 20. rođendana od 9. do 12. jula!

Nakon ovogodišnjeg, po brojnim parametrima i svog najuspješnijeg izdanja dosad, EXIT festival iduće godine, od 9. do 12. jula proslaviće jubilarni, 20. rođendan! Petrovaradinska tvrđava narednog jula biće u centru pažnje svjetske muzičke javnosti, na kojoj će se na preko 40 bina i zona okupiti neki od najznačajnijih muzičkih zvijezda današnjice, ali i nekoliko odabranih EXIT izvođača iz prethodne dvije decenije, čiji su nastupi zauvijek postali nerazdvojan dio istorije festivala. 
Objavljeno: 06. 11. 2019 - 12:38 Promjenite veličinu teksta: A A A

Pod simboličnim sloganom EXIT 2.0, festival označava početak svoje nove ere, kojim najavljuje brojne inovacije u svim oblastima svog djelovanja. „Cio EXIT tim, kao i brojni naši prijatelji i saradnici, riješen je da nadmaši čak i prethodne rekordne godine za nama, kako bi upravo iduća donijela dosad najbolje izdanje i jedan novi EXIT, spreman za narednih dvadeset godina!" izjavio je ovim povodom Dušan Kovačević, osnivač festivala.

Predstojeće festivalsko izdanje, kao i prateća kampanja, slaviće jedinstvo naizgled sasvim različitih fanova Exita, od pankera i metalaca do repera i rejvera, preko publike iz svih krajeva regiona, pa sve do onih koji prelaze i cijele okeane da bi stigli u Novi Sad i tako potvrdili zašto je popularni britanski časopis DJ Mag rekao da je EXIT "više od festivala i više od brenda, jedan pokret i kultura za sebe".

Uz objavu datuma, zakazan je i start prodaje ulaznica za petak, 22. novembar, tačno u podne, kada će izuzetno ograničen broj ulaznica biti dostupan po poklon cijeni od 59 eura što je ušteda od čak 55 odsto u odnosu na njihov finalni iznos! Prve ulaznice se svake godine rasprodaju za svega par sati, a njihova sljedeća cijena biće automatski podignuta nakon što najbrži razgrabe ovaj prvi kontigent. Ulaznice će se prodavati putem sajta www.exitfest.org.

Prvi izvođači za EXIT, ali i za ostale festivale u organizaciji EXIT tima, kao što su Sea Star u Umagu u Hrvatskoj, Revolution u Temišvaru u Rumuniji i Sea Dance u Budvi u Crnoj Gori, biće objavljeni uskoro. Svi ljubitelji festivala mogu da očekuju neke od najaktuelnijih izvođača svjetske muzičke scene u kombinaciji sa provjerenim imenima, uz izuzetno veliku raznolikost muzičkih žanrova, po čemu je EXIT čuven na svjetskoj festivalskoj sceni.


 

Komentari: 5

GRAĐANSKI

06. 11. 2019 - 13:10

Mrtvi 'ladni danas ovo objelodanjujete, ka' da EXIT niđe ništa nije još "ičer" nesojski - spram Crne Gore - fukarisa' i džukelisa'!
PG

06. 11. 2019 - 15:06

Bravo svaka im čast neka nastave da nam uzimaju novac i pritom da lažiraju istoriju Crne Gore, kako ono rekoše Cetinje srpski grad...
Docleanus

07. 11. 2019 - 13:00

eo ih nasljednici Matije Beckovica ... zasto ne objavite reagovanje urednika Antene M na sramotno ponasanje fasista iz Exita
Grbalj

09. 11. 2019 - 09:50

Da li se tim Exit-a izvinio Crnoj Gori zbog lažiranja istorije? Koliko znam nije... Ako je tako ne bi im više centa trebalo dati!
Istina

09. 11. 2019 - 09:53

Broj autora iz Crne Gore koji nastupa na Exit festivalu je 0,02 posto... S obzirom da su dobili mogućnost da rade festival u Crnoj Gori i tolike milione država daje godišnje mogli su bar veći broj autora iz Crne Gore da imaju. Tek ove godine su otvorili stage na Sea Dance-u za domaće mlade DJ-eve... Tužno i žalosno, a pritom lažiraju istoriju i manipulišu kao da su SPC.
Novi komentar