FOTO: Anđelina Džoli pozirala potpuno naga

Anđelina Džoli ponovo je ona stara! Holivudska diva se poslije nekoliko godina medijske izolacije, ponovo redovno pojavljuje na crvenim tepisima i daje intervjue, a ovog puta publiku je obradovala erotičnim editorijalom koji je uradila za novo izdanje magazina "Harper's Bazaar".
Objavljeno: 06. 11. 2019 - 12:57 Promjenite veličinu teksta: A A A

Lijepa glumica krasi i naslovnu stranu decembarskog broja ovog časopisa, a ona je u intervjuu za njih otkrila i kako se nosi sa posljedicama razvoda od Bred Pita.

Još uvijek nisu sve fotografije objavljene, ali dobili smo prilike da zavirimo u neke od njih, pa i u one na kojima je Anđelina pozirala naga!

a-dzoli-3

Naime, na jednoj od slika lepa 45-godišnjakinja je potpuno gola, prekrivena samo prozirnim velom, dok je grudi prekrila rukama.

U intervjuu je samu sebe opisala kao nemirnu i divlju u srcu, a osvrnula se i na činjenicu kako najviše uživa u različitosti.

"Označavanje ljudi i njihovo stavljanje u određene kategorije nije sloboda. Različitost je ono što najviše cijenim - u svojoj porodici i drugima. Ne želim da živim u svijetu u kome su svi isti, i mislim da to važi za sve koji ovo čitaju. Želim da upoznam ljude kakve nikada nisam srela i da naučim stvari koje ne znam. Danas je izazov prihvatiti razlike, a ne da se dijelimo ili bojimo drugih", objasnila je ona.

Slavna ljepotica istakla je i kako je u proteklom periodu "prošla kroz mnogo toga", kao i da nosi "vidljive i nevidljive ožiljke" na i u sebi.

"Teže mi je da se nosim s onim nevidljivim. Život nosi puno promjena. Ponekad te boli, a ponekad gledaš kako boli one koje voliš i ne možeš biti onoliko slobodan koliko to tvoj duh traži. Sad osjećam kako mi se krv vraća u tijelo", zaključila je Džoli.

Komentari: 3

Hrkju

06. 11. 2019 - 14:18

Tako ženske glumice skreću pažnju na sebe. Malo se skinu i cijeli svijet o tome bruji... Kako bismo to nazvali, taj čin?
Roki

06. 11. 2019 - 17:56

AKREP !!!
Nick

06. 11. 2019 - 22:46

Bogomi da se poskidaju ove firmirane sto se setkaju Deltom neđeljom, vidio bi sto su akrepi. Neka de)
Novi komentar