Ružić: Djevojke pokazale kvalitet

Crnogorske bokserke na Kampu u Moskvi pokazale su mnogo i bez imalo respekta boksovale sa kvalitetnim protivnicama, koje su osvajale medalje na velikim takmičenjima, kazao je trener Budve, Nikola Ružić.
Objavljeno: 06. 11. 2019 - 23:37 Promjenite veličinu teksta: A A A

Bokserke Budve Tamara Radunović, Bojana Gojković i Nina Radenović učestvovale su na međunarodnom bokserskom kampu za žene u Moskvi, koji je okupio takmičarke iz Rusije, Francuske, Finske, Švedske, Italije, Belgije, Mađarske, Norveške, Letonije, Grčke, Slovenije i Crne Gore.

Posljednja tri dana odrađeni su test mečevi bez proglašenja pobjednika.

"Naše djevojke su tri dana, koliko su trajali test mečevi između učesnica kampa, pokazale mnogo i bez imalo respekta su boksovale sa veoma kvalitetnim protivnicama koje iza sebe imaju pregršt medalja sa velikih takmičenja. Nisu ni malo odstupale ni u kom segmentu bokserakog sporta, čak naprotov u pojedinim trenucima bile veoma ubjedljive. Svakako sve pohvale sa naše dame koje su mnogo toga podredile boksu", rekao je Ružić.

On je istakao da je siguran da idu dobrim putem i da će njegovim takmičarkama borbena praksa koju su imale u Rusiji veoma značiti za dalji rad.

Komentari: 0

Novi komentar