Sve je bio nesporazum, publika u šoku

Šok u pozorištu: Doktori spašavali Slobodu Mićalović

Dok je Sloboda Mićalović na sceni Narodnog pozorišta u Užicu glumila da umire i dok su glumci oko nje stvarno djelovali zabrinuto, na scenu se popela doktorka iz publike da bi joj ukazala pomoć, prenose domaći mediji.
Objavljeno: 07. 11. 2019 - 11:36 Promjenite veličinu teksta: A A A

Naime, na predstavi druge takmičarke večeri Jugoslovenskog pozorišnog festivala, dok je puna sala bez daha pratila predstavu “Lorencačo” i gledala kako u jednoj sceni glumica Sloboda Mićalović maše rukama kao da joj nije dobro, pada, a prihvata je glumac Branislav Lečić, nastao je pravi haos. U tom momentu, publika se zabrinula i neki od njih ustali su i počeli da viču: “Nije joj stvarno dobro! Pomozite joj!”, prenosi “Kurir”.

Kako navodi pomenuti list, na scenu je zatim iz publike izašla dr Mira Gavrić, načelnica neurologije u užičkoj bolnici, koja je žejlela da pomogne Slobodi, dok je dr Bogdan Damnjanović iz zadnjih redova stigao do pola sale.

Tada je jedan od glumaca zagrlio doktorku i pokazao joj kako sa mobilnog telefona čita tekst. Tek tada su doktori i zabrinuti Užičani iz publike shvatili da je to sve dio predstave.

Komentari: 3

i Vojinu je odglumljela

07. 11. 2019 - 11:54

Znaci da je dobra glumica (kao i sve zene )
Objektivni

07. 11. 2019 - 13:24

A sto vam je fora - ubilo se. Koja budala od rezisera ovo smisli . Prećerali su. Da li je to umjetnost ?
LUKA P

07. 11. 2019 - 14:47

Baš me lijepo vratiste u djetinjstvo-vestern, Đango mirno jaše, a zli bandit se sprema da mu puca u leđa! Bečo iz publike vikne-"Đango, pazi leđa!". Đango se munjevito okreće i poteže. Bantit je mrtav, naravno.
Novi komentar