Lejdi Gaga: Silovanje je počelo sa 19 godina, danas preživljavam uz pomoć ljekova!

U intervjuu sa Oprom Vinfri, planetarno popularna Lejdi Gaga rekla je da je silovana kada je imala 19 godina i da je od tada duboko traumatizovana.
Objavljeno: 07. 11. 2019 - 18:58 Promjenite veličinu teksta: A A A

Kaže da je oštećena za cijeli život i da nosi duboke ožiljke a deo njene ispovijesti pročitajte u nastavku…

– Kada sam osvojila Oskara za “Shallow” reporter me je pitao: “Kada pogledate statuu Oskara, šta vidite?“. Rekla sam mu: “Vidim mnogo bola“. I nisam lagala. Silovana sam sa 19 godina, i to se ponavljalo. Bila sam istraumirana godinama, ali preživjela sam i nastavila sam dalje. I, kada pogledam taj Oskar, vidim bol. Ne znam da li je to neko razumio kada sam izgovorila, ali ja jesam – rekla je Gaga.

Opra ju je upitala da li je nakon silovanja imala posttraumatski stresni poremećaj, što je Gaga potvrdila.

– Imala sam. Imala sam hronični bol. Neuropatska trauma je dio mog života. Na ljekovima sam. Imam nekoliko ljekara. Tako ja preživljavam. Ali, znaš šta, Opra? Nastavljam da idem napred, i tom djetetu ili odraslom biću koje doživljava što i ja, želim da ide naprijed, jer tako mogu preživjeti i osvojiti svog Oskara. Tu sam za svakoga kome treba pomoć. Zamolila bih druge da, ako vide nekoga ko pati, priđu i kažu mu: “Hej, ja te vidim. Vidim da patiš. Tu sam za tebe, kaži mi svoju priču” – rekla je Gaga.

Komentari: 1

Mladen

07. 11. 2019 - 20:13

Osuđujem silovanje i svaki vid nasilja. Ali bi bilo dobro da se organizuje SMS pomoć ovoj ženi, barem moralno ako joj pare ne znače.
Novi komentar