Dramatične transformacije

Glumac ozbiljno zabrinut: "Ako nastavim ovako, umrijeću!"

Glumac Kristijan Bejl poznat je po svojim fantastičnim transformacijama za uloge koje svi pamtimo. Bejl je dobijao kilograme, drastično mršavio i onda opet nabacivao masu zbog mnogih uloga, ali izgleda da su ti dani daleko iza njega.
Objavljeno: 08. 11. 2019 - 12:48 Promjenite veličinu teksta: A A A
Glumac ozbiljno zabrinut: Ako nastavim ovako, umrijecu!
GettyImages

Nedavno je poznati glumac otkrio da zbog godina više nije sposoban da se podvrgne dramatičnim transformacijama.

"Stariji sam i osjećam da ako nastavim da radim to i dalje, da ću umrijeti. Pa, ja ne želim da umrem", rekao je on.

Za ulogu u filmu "Američki psiho" on je doveo svoju figuru do savršenstva uz dijetu koju je on nazvao najrigoroznijom koju pamti.

Za ulogu u filmu "Mašinista" smršao je skoro 30 kilograma i doveo svoju težinu do ispod 60 kilograma. Živio je na vodi, jednoj jabuci i šoljici kafe na dan!

On je glumio Betmena u filmovima 2005, 2008. i 2012. godine i za tu ulogu je nabacio mišiće kako bi vjerodostojno glumio superheroja.

Onda se 2013. godine ugojio 20 kilograma za ulogu u filmu "Američka prevara".

"Jeo sam mnogo krofni, čizburgera i sve što bi mi došlo pod ruku. Bukvalno sam jeo sve što sam stigao. Ugojio sam se skoro 20 kilograma i još radim na tome da se riješim tih kilograma", rekao je on nedugo poslije premijere filma.

Ubjedljivo najveća transformacija uslijedila je 2018. godine za ulogu u filmu "Čovek iz sjenke". Bejl je obrijao glavu, izbijelio obrve i ugojio se skoro 30 kilograma kako bi odigrao ulogu.

Komentari: 0

Novi komentar