Novogodišnji program

Budva: Čolić za doček, Ceca pjeva 1. januara

Zvijezda novogodišnje noći na starogradskom trgu u Budvi biće legendarni pjevač Zdravko Čolić, dok će prvog januara nastupiti folk zvijezda Ceca. Kako je poručeno iz Opštine Budva, ove godine prvi put će ugovori sa zvijezdama biti javni, pa ćemo znati i koliko je ko od njih zaradio od nastupa u najluđoj noći.
Objavljeno: 08. 11. 2019 - 18:53 Promjenite veličinu teksta: A A A

Turistička organizacija opštine Budva u saradnji sa predstavnicima turističke privrede, održala je danas konferenciju za novinare, na kojoj je predstavljen bogat program Nove 2020. kako na trgu ispred Starog grada tako i u budvanskim hotelima.

Kako je najavila direktorica Turističke organizacije opštine Budva Maja Liješević, program dočeka Nove godine na Trgu ispred Starog grada i ove godine biće veoma bogat.

Program će ove godine trajati pet dana, od 28. decembra do 01. januara. U subotu 28. decembra nastupiće Krugovi u žitu, Akademia i Gula i Psihomodo pop.

U nedelju 29. decembra popodnevni koncert održaće Lena Kovačević. Program se nastavlja u 21 sat kada će koncert prirediti Gradska muzika Budve, bend Refugie Jesus & Apostols i na kraju Neno Belan.

Ponedjeljak, 30. decembar je rezervisan za ljubitelje strane muzike. Planiralana je DJ zabava sa Stevanom Mandićem i John K dok će zvijezda večeri biti poznati turski DJ Mahmut Orhan. Još se čeka potvrda za francuski DJ duo Ofenbach.

U utorak 31. decembra program počinje Popodnevnim programom za djecu da bi od 21 sat nastupili The Grupa, Nevena BožovićZdravko Čolić, sa kojim ulazimo u novu godinu.

Već tradicionalno, 01. januara od 13 sati počinje koncert klasične muzike sa Mediteranskim revijskim orkestrom. Od 21 sat nastupaju Assa Voce, Hari Mata Hari, potom i folk pjevačica - Ceca.

Direktorica Turističke organizacije Budva Maja Liješević je kazala da su angažovali i veliki broj izvođača iz Budve, kako bi afirmisali lokalnu, ali i domaću muzičku scenu.

Ona je izjavila je Turistička organizacija za organizaciju novogodišnjeg programa izdvojila 300 hiljada eura, ali nije mogla da saopšti koliko je još izdvojila i Opština Budva.

Komentari: 4

300 hiljada eura

08. 11. 2019 - 21:54

Ceca u metropoli crnogorskog turizm?!. Zastida.
daki

09. 11. 2019 - 18:18

isto je bilo u HNovom kada su dosle seljacke partije na vlast,odmah cece i narodnjace,trubaci itd, uzas. Cekamo i hor popova da zapjeva
dosadno bre

08. 11. 2019 - 22:21

Svake godine ista ekipa . Opeljese dukljane za po par stotina tisuca i cao seljacine .
CRNOGORAC

09. 11. 2019 - 05:19

STO MOZES OCEKIVATI OD CETNIKA GRBALJSKIH KOJI VODE BUDVU.
Novi komentar