Oštre kritike na račun Moskve i Pekinga

Pompeo: Rusija ubija političke protivnike, Kina autoritarna

Američki državni sekretar je rekao da "u Kini Komunistička partija oblikuje novu viziju autoritarizma".
Objavljeno: 08. 11. 2019 - 21:01 Promjenite veličinu teksta: A A A

"Rusija ubija političke protivnike, a taktika Kine bila bi "užasno poznata" bivšim istočnim Njemcima", izjavio je američki državni sekretar Majk Pompeo.

U govoru u Berlinu, a u vezi sa padom Berlinskog zida 1989. godine, Majk Pompeo je rekao da je Zapad izgubio put u pozadini tog ponosnog trenutka, prenio je Rojters.

Pozivnicu za sjutrašnju proslavu njemačke vlasti poslale su i Rusiji.

Komentari: 4

mnogo ste lepi

08. 11. 2019 - 22:16

A vi ubijaqte citave narode .
Očigledno

09. 11. 2019 - 10:46

Vi razviajte demokratije .Sjećam se vojnih hunti po Južnoj Americi koje ste zdušno podržavali ,pa Rezu Pah lavija u Iranu đe ve istjeraše ka zadnje grdilo,P vaš dolar bez pokrića , pa krađu naftnih polja po Iraku i Siriju.dA ne pominjem nama šta ste uradili.Živimo za trenutak da gledamo uživo prenos đe vas Rusi prže...UŽIVAĆEMO
@Očigledno

09. 11. 2019 - 12:09

Za sve si u pravu, ali skidanjem Reze Pahlavi nisi. Umjesto Šaha doveli su DEMOKRATE Džimija Kartera najcrnji sistem na svijetu a to je TEOKRACIJA u Iranu. I ovo u vezi prženja nije baš za pohvalu. Danas Tramp pokušava da zavede barem neko primirje u svjetu ali mu ti isti Demokrate ne dozvoljavaju. Jeli povuko vojsku iz Sirije i Iraka i što se desilo korumpirane demokrate mu ne dozvoljavaju jer sa napadom na Trampa pokrivaju milijarde i milijarde dolara koje su Klintonova i Obamina administracija pronevjerila. EU je skalamerija koja ugnjetava države članice, dočim političare u Evropskom parlamentu niko nije birao bez oni sami sebe. Zato se progresivni narod Britanije pobunio a u SAD narod birao Trampa.
zA M-citat

09. 11. 2019 - 11:07

Država u kojoj žive najlJepše dJevojke na svijetu, sudeći po izborima za mis svijeta i mis Univerzuma, nalazi se između čekića i nakovnja. Čekić je socijalistički predsJednik Venecuele Nikolas Maduro, nasljednik harizmatičnog i pokojnog Uga Čaveza, koji uz sebe ima armiju, a nakovanj je opozicija koja je proamerički orijentisana i kojoj svaki čas može biti dotureno oružje preko Kolumbije, američke narko-države
Novi komentar